Nie no skądGveir pisze:Kil', a czy nie przypadkiem jako antyfan?

...ale pomysł przedni xD
Moderator: Moderatorzy
Pewnie coś w stylu "My tworzymy pismo dla graczy, i to treść pisana jest esencją CDA. Płytki są jedynie miłym (lub nie) dodatkiem i nie stanowią o CDA."Hehehe, napisz im o tym do AR, ciekawe co Smuggler by na to odpowiedział.
Dokładnie. Jak wczoraj pamiętam, jak do przedszkola chodziłem... zaraz... przecież to było wczoraj...Rany już tyle, ale ten czas zapierdziela
Większość moich rówieśników chyba nigdy by nie siadła do tego typu gry, co dopiero do tak starej. "Smuggler, coś ty za mójskarbstwo dał?"Dyzio_USSJ pisze:Final Fantasy
Wszyscy którzy by chcieli, już pewnie mają.Dyzio_USSJ pisze:Diablo
W AR to by się to nie pokazało.chalcedon pisze:ciekawe co Smuggler by na to odpowiedział.
Gdyby wydawnictwu nie zachciało się zmienić go w pismo dla 10 latków. A Mangazyn nie był tak znany, żeby zdobyć popularność, a to była fenomenalna gazeta, tak jak stare Kawaii... Dojrzała z mnóstwem felietonów, dobrych recenzji i reszty dobra... Aż mnie wzięło żeby poczytać stare numery ^^Dyzio_USSJ pisze:W ogóle szkoda że Mr. Jedi odszedł i prowadzi mniejszą działalność niż kiedyś. Ech... a Kawaii mogło zajść tak daleko.
Albo Blizzard da Diablo czy StarcraftAbabeb pisze:Zresztą, i tak SE nigdy im nie da licencji. Jeśli dadzą, to uwierzę że mogą dać gry Lucas Artsu i lekarstwo na AIDS. AIDS. AIDS!!!!!!
Jeszcze niedawno dawali takie premiery jak BloodRayne... Szkoda, bo niegdyś było lepiej z ich cover cd. A chwalenia się Morrowind'em do wiadomości nie przyjmę... gry Bethesdy to zuo!Dyzio_USSJ pisze:Mogą dawać zupełne inne gry ale ciut lepsze, swojego czasu mniej więcej 1999-2001 dawali gierki max rok po premierze.
Btw. W AR było już mnóstwo tematów o grach, cenie itd.
I kurczaków gumowych...chalcedon pisze:A jeśli chodzi o Mr. Jediego mnie również go brakuje
Oj na pewno nie w tym okresie, o którym piszesz. Wtedy kupowałem CDA dość regularnie i gry raczej dużo starsze dawali :]Dyzio_USSJ pisze:swojego czasu mniej więcej 1999-2001 dawali gierki max rok po premierze.
Ale za to jakie :] Unreal... pamiętam to... Kompa miałem wtedy od niedawna - a ta gra powaliła na kolana i zmiażdżyła... Fallout, Fallout 2... Dawali hiciory, nie ma coJaco pisze:Oj na pewno nie w tym okresie, o którym piszesz. Wtedy kupowałem CDA dość regularnie i gry raczej dużo starsze dawali :]
Tawerna RPG? :] Do dzisiaj to pierwszy kącik jaki przeglądam od razu bo nabyciu CD-A (nie brukam sobie przyjemności ściąganiem z netuJaco pisze:a propo... pamiętam czasy, jak się kupowało CDA m.in. dla kacika RPG, gdzie można było coś przeczytać na temat FF
Cóż, CD-A nieco zesztywniało, to już nie czasy świetnej improwizerki i gorliwości redaktorów. Szkoda... chociaż IMO SS odszedł w glorii, bo do końca trzymał fason, chociaż nie taki jak za lat 98 - 99, które były dla nich najlepsze po prostu jeżeli chodzi o pismo. Ale (zg)Redy też zauważ powoli statkują się nieco, nie ma już takich akcji jak robili kiedyś... jak malownicze opisy pijatyk z lat około 2000-2001...Jaco pisze:czasami się dziwę ludziom, którzy to narzekają na poziom czasopisma, pisząc, ze kiedyś było lepiej... jednak czytając to CDA miałem podobne wrażenie o_O Ale to pewnie wina PE i zacnych (Zg)redów, których to wypociny czytam już od 3 lat _^_
W sumie nie czytałem ich w tamtych czasach, ale mogłem w jakimś tam PE przeczytać o starych Extreme Party, gdzie nawet zdjęcia tancerki na rurze daliGveir pisze:Ale (zg)Redy też zauważ powoli statkują się nieco, nie ma już takich akcji jak robili kiedyś... jak malownicze opisy pijatyk z lat około 2000-2001...
Btw. gdyby nie CDA to bym pewnie (znając moje zacofanie) do dziś nie wiedział co to jrpg czy FF. To oni właśnie kiedyś dali demko FFVIII :]Gveir pisze:Ale za to jakie :] Unreal... pamiętam to... Kompa miałem wtedy od niedawna - a ta gra powaliła na kolana i zmiażdżyła... Fallout, Fallout 2... Dawali hiciory, nie ma co
Heh, mam nawet ten numer ze zdjęciami striptizu, jaki urządzili na EP wtedyJaco pisze:W sumie nie czytałem ich w tamtych czasach, ale mogłem w jakimś tam PE przeczytać o starych Extreme Party, gdzie nawet zdjęcia tancerki na rurze daliNo ale opisy pijatyk ciągle są ^^ (np. ich ostatni wypad w góry sprzed 2-3 miesięcy).
Ba, gdyby nie CD-A to bym chyba w ogóle się komputerami nie zainteresował _^_Jaco pisze:Btw. gdyby nie CDA to bym pewnie (znając moje zacofanie) do dziś nie wiedział co to jrpg czy FF. To oni właśnie kiedyś dali demko FFVIII :]