Cóż, poszedłem po tarczę, ale skrzynka sie nie pojawiła i dałem se spokój, bo łażenie po tym krysztale jest męczącekontrat pisze:wielkie dzieki za mapkę, jaka jest szansa na zdobycie tego shielda a jaka na Excalibura ?

Moderator: Moderatorzy
Cóż, poszedłem po tarczę, ale skrzynka sie nie pojawiła i dałem se spokój, bo łażenie po tym krysztale jest męczącekontrat pisze:wielkie dzieki za mapkę, jaka jest szansa na zdobycie tego shielda a jaka na Excalibura ?
Po przejściu Giruvegan, będziesz mógł tam pójść (uwaga, moby 60 lvl).kontrat pisze:Troche sie pogubilem w Giruvegan... bylem w kysztale, teram mam sie udac do Balfonheim ale bedac w krysztale nie natknalem sie na lokację Great Crystal Upper Layer (tylko na jakies inne o dziwnych nazwach), czy fabula doprowadzi mnie jeszcze do tej lokacji czy po porstu ja ominalem i musze pokombinowac bardziej z tymi portalami ?
Chyba jeszcze Hastega w Barheim Passage, Renew w Dalmasca Westersand i może coś jeszcze na Airshipiekontrat pisze:2. co (i gdzie) jeszcze warto kupic po Giruvegan oprocz Diamond Armlet, Agathe Ring, Golden Axe i itemow u typa w Nabudis ? (zaraz ide sprawdzic czy wogole tam jest)
Nagroda za hunt z Ixionem.kontrat pisze:5. Jak skolowac Ragnaroka ?
Drop z rare game Bombshell w Lhusu Mines.kontrat pisze:8. Jak skolowac Yagiru Darkblade ?
Jest w którejś ze skrzyń w Pharos at Ridorana, trzeba zjechać windą na dół i pozwiedzać. Można też na bazaarze skombinować, ale składników nie pamiętam.kontrat pisze:6. Jak skolowac Ultima Blade ?
Jeszcze Quickeningi.kontrat pisze:3. Czy tylko Espery moga przelamac zadac wiekszy dmg niz 9999 ?
W jenej z lokacji Nabreus Deadlands jest przejście, którego nie widać na mapie. Jest to lokacja przed Gate Crystalem od strony Salika Wood, łatwo zanleżć to przejście, gdyż na początku tego przejścia pojawia się Foobar.Venom pisze:Witam mam pewien problem
chodzi o lokacje w nabreus deadlands
jest na mapie a nie mozna sie tam dostac
z daleka widac cos w rodzaju wndy czy mostu ale nie idzie tego ruszyc
przy krawedzi stoi taki dziadek misiek i cos gledzi o jakich swoich pomocnikach czy kimstam
podejrzewam ze wlasnie w tamtej lokacji jest roblon i nie moge sie do niego dostac:/
help!!!!!!
Spróbuję jakos wyjaśnićFinal Fantasy pisze:a mam pytanie czy misty czyli quickeningi to jest jakis sposób zeby mocniej walic czy poprostu odczekać aż walnie?
z góry dzieki
Topory, młoty i bomby mają to do siebie, że raz zadają potężne obrażenia, a raz mizerne. Więcej dowiesz sie w Clan Primer w tipsach i w działe Arm thyself.kontrat pisze:1. Dlaczego niektore bronie mimo ze maja wiekszy atk zadaja mniejsze obrazenia ? [probowalem 2 bronie (Save the Queen i Golden Axe) na tym samym mobie i roznica byla ogromna - Save the Queen zadawal dmg o kilka tys wiecej]. Juz pomijam to ze Axe czesto chybia - bo to ten motyw byl juz w Baldur's Gate ale dalczego mniejszy dmg ?