1. interpunkcja młotku -__-' ledwo można coś zrozumieć z tego bełkotu...
2. SPRAWDŹ 11. raz dokładnie czy masz : 1 Adamantine, 4 Dragon Fangs, 12 Pulse Ammo
3. SPRAWDŹ 12. raz jeszcze dokładniej, czy już nie masz tej broni zrobionej -___-
Jeśli mimo to "nie działa " masz szatańskiego buga i nic tu nie pomoże....
Pomocy !!!!! Pokonałem Odina i wczoraj rozwaliłem 11 tonberrych i zapisałem gre . Na drugi dzień gram pokonuje 9 tonberrych i jakoś króla nie ma pomocy !!!!
King Tonberry nie zawsze pokazuje się po 20 walkach, tylko około 20. Czasem po 17, czasem po 23. Ale jeszcze kilka Tonberrych zabijesz i powinien się pojawić.
Witajcie, mam pewne pytanie i mam nadzieję że ktoś z was będzie umiał na nie odpowiedzieć.
Chodzi o to że podczas pobytu Laguny na Ragnaroku ten mówi, że chce porozmawiać ze Squallem kiedy "to wszystko się skończy"... moje pytanie brzmi... kiedy nadchodzi moment kiedy "to" się "kończy" i można wreszcie z nim poadać.
Pomijając fakt, że domyślam się treści rozmowy i już mam za sobą chyba 5 podejście do FFVIII to chciałabym w końcu dowiedzieć się dokładnie o czym rozmawia tata z synem... help!
Nie można - tego momentu w grze nie ma, co i jak to jedynie domysły fanów.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Dzięki! Przeczytałam gdzieś, że jest to możliwe, nawet kilka osób próbowało mi to wmówić.. no i chyba im się udało.
No ale to chyba lepiej, że nie ma tego momentu bo:
1. Nadaje to smaku grze
2. Dalej mogę uchodzić za osobę która wie wszystko o FFVIII :D
Siema . Pomóżcie mi ponieważ jestem w Galbadia Garden na 2CD Mam 3 kartę od ostatnij studentki ale niewiem gdzie jej mam użyć . Na krypcie pisze tak : Teraz udaj się na piętro do pokoju dla gości (byłeś/aś tam podczas swojej pierwszej wizyty na dysku numer jeden). Możesz albo od razu iść do windy lub też zajrzeć do audytorium (Draw Point), po czym wrócić. Użyj karty, by odblokować drzwi windy. Lecz niewiem gdzie pokoj dla gości jest. Pomocy
zaczynajac od wejscia do gardenu, idziesz prosto przez hol do korytarza, tam po schodach na pietro jak wejdziesz naprzeciwko masz drzwi
tadam
chyba starosc nie radosc skleroza -_-''
"Wstąp do armii, zwiedzaj świat, spotykaj interesujących ludzi i zabijaj ich."
"Wybieramy sobie przyjaciół, wybieramy wrogów, ale Bóg daje nam sąsiadów."