A gacie to co? Eiko, bezwstydnico xDEiko pisze:Nooo, a Ty wnioskując po tym, że dopiero ubierasz spodnie, chodziłeś na golasa
Offtopiczalnia część 2
Moderator: Moderatorzy
- kilmindaro
- Cactuar
1. Nazwisko się pisze z dużej litery.dark_raven pisze:O 20 za dużoDiann pisze:Czemu?![]()
Ty giertychu gupi
2. Pisze się głupi, a nie gupi
3. To nie moja wina, że w tym dzisiejszym żarciu jest tyle genetycznie modyfikowanego jedzenia.
4. Mi też to czsami przeszkadza, jak muszę patrzeć na dziewczynę z góry, a ona mi sięga co najwyżej do barków... Choć są pojedyńcze wyjątki
A teraz marsz do pani! Naskarżyłem na ciebie ty andszeju zburowaciały...
Po emocie widzę, że podoba ci się taka wizja ^-^Eiko pisze: Nooo, a Ty wnioskując po tym, że dopiero ubierasz spodnie, chodziłeś na golasa![]()
Zapomniałaś o wdumetrowej precu, którą mi wczoraj pożyczyłaśEiko pisze: I tak Ci to pewnie nie pomoże

A skąd mam wiedzieć czy on je nosidark_raven pisze:A gacie to co? Eiko, bezwstydnico xD

Hahahahahahahahhah To na temat szacunku dla Girtycha DziękujęZ szacunkiem dla Giertycha ofkoz.

"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Przynajmniej nie musisz zakopywać do pasa w piasku blondynki, żeby z niej automat do lodów zrobićDiann pisze:4. Mi też to czsami przeszkadza, jak muszę patrzeć na dziewczynę z góry, a ona mi sięga co najwyżej do barków... Choć są pojedyńcze wyjątki

Proszę zostawić imię Andrzej w spokojuDiann pisze:A teraz marsz do pani! Naskarżyłem na ciebie ty andszeju zburowaciały...

...i tych co nie noszą gaci! (chociaż mają po coEiko pisze:A skąd mam wiedzieć czy on je nosiJeśli w ogóle ma po co

We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
That seize and hold the wind...
W autobusie spotykam czsami takie, że wystarczy że usiądą na miejscu kierowcy i jest ok xDGveir pisze: Przynajmniej nie musisz zakopywać do pasa w piasku blondynki, żeby z niej automat do lodów zrobić
Andrzej, Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Andrzej,Gveir pisze: Proszę zostawić imię Andrzej w spokoju
Odezwał się poruszony?Gveir pisze: ...i tych co nie noszą gaci! (chociaż mają po co![]()
)
Sami se ucinajcie bambusy jedne...
Nie... on po prostu dba o nasz wzrok. Zwiększył czcionkę, byśmy bez problemu mogli odczytać najważniejszą informację w jego wypowiedzi ^___^ Ha! Już nikt dawno o nas nie dbał tak bardzo ^___^Eiko pisze:Bo napisałeś to nienaturalnie dużymi literkami
Masz rozdwojenie jaźni? O_o' Albo niepełny kontakt w organizmie _^_'Diann pisze:A magazyn na żarcie? Chomik ma chociaż policzki, a on?
Ej... ale ja nie mam żadnego bambusa w pobliżu do ucięciaDiann pisze:Sami se ucinajcie bambusy jedne...

"We carry death out of the village!"