^^ A już miałem nadzieję, że cię usildliłem xDkilmindaro pisze: Nikt na ciebie nie czeka _^_'
ZZZZUUUUUUOOOOO!kilmindaro pisze: Nie grają. A te 'sławy' się ze stronki wywali.

Moderator: Moderatorzy
A ja uwielbiam rogale do kupieniaDiann pisze:Mi do dziś się brzydzi smak czekolady w rogalach
-_- Nie skomentujęDiann pisze: Aaaa, tu cie mam! W grupie Ci się marzy, co? Oj, ty...
No to witajcie w klubie ^^ Hehe ja też wolę wydawać kasę na coś bardziej pożytecznegokilmindaro pisze:Ja też. Dlatego w internecie jeszcze ani grosika nie wydałem. Na nic. Desu.
A wzrostu masz...??Diann pisze:A wazę 74kg... o_O
Ekshibicjonista... o_ODiann pisze:*zakłada spodnie*
Akurat Bravo Girl jest do zniesienia ^^ (choć i tak wolę Twista i Dziewczynę) niezła polewka z listówNie tylko fora... Młodsza siostra kupuje BravoGirl (fe!) i jak niekiedy tam zajrzę... xD
Zgadzam się.Eiko pisze:A ja uwielbiam rogale do kupieniaTakie 7 daysy są pyszne np. ale wolę nadzienie tego włoskiego bodajże wina czy jakiegoś tam hmmm...
Problem w tym, że ja w ogóle kasy na nic nie wydaję. Ot taki sknera jestem trochę ^^'Eiko pisze:No to witajcie w klubie ^^ Hehe ja też wolę wydawać kasę na coś bardziej pożytecznego
panel sterowania > opcje regionalne > ustawienia językowe dla systemu > zaznaczasz Japoński, klikasz ok i wkładasz płytkę z windowsem, żeby się zainstalowałokilmindaro pisze:wie ktoś jak zainstalować czcionki innych języków w FireFoxie 2? Żeby mi np. zamiast "????" normalne japońskie krzaczki wyświetlało.
Ty się siostro dykty napijEiko pisze: A ja uwielbiam rogale do kupieniaTakie 7 daysy są pyszne np. ale wolę nadzienie tego włoskiego bodajże wina czy jakiegoś tam hmmm...
Ja bym się bardziej martwił zainteresowanie kila a nie moimi wymysłamiEiko pisze: -_- Nie skomentuję
7 day'sy? ^_^eiko pisze: No to witajcie w klubie ^^ Hehe ja też wolę wydawać kasę na coś bardziej pożytecznego
Bodajże 186Eiko pisze: A wzrostu masz...??
Na tym forum znajdziesz kogoś innego pasującego do tego opisu.Eiko pisze: Ekshibicjonista... o_O
Tokio Hotel to kapela, która wioski rozwesela! (cytat znaleziony w necie)Tam jest pełno Tokio Gniotów... -_- Litości
A spotkaj kidys dresa i odmów mu na wino twierdząc że oszczędzaszkilmindaro pisze: Problem w tym, że ja w ogóle kasy na nic nie wydaję. Ot taki sknera jestem trochę ^^'
Nooo, a Ty wnioskując po tym, że dopiero ubierasz spodnie, chodziłeś na golasaDiann pisze:A, i ekshibicjonista to lubi się rozbierac a nie ubierać. W gwoli ścisłości![]()
I tak Ci to pewnie nie pomożeDiann pisze: No cóz, próbuje na bieżąco nakładać ten 1kg szpachli na twarz