Offtopiczalnia część 2

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
kilmindaro
Cactuar
Cactuar

Post autor: kilmindaro »

dark_raven pisze:Czy ta fotka to coś jak epuls? U nas w Gdańsku jakaś mania wybuchła na punkcie tego
U mnie wszyscy znajomi i znajome zakładają sobie konta na epulsie, do tego jeszcze płacą horrendalne sumy na jakieś dodatki. Sam też założyłem jedno konto, posiedziałem, powklejałem yaoi do galerii i tyle mnie widzieli :lol:
Ale twa idea (nabijanie się z frajerów) za bardzo mi śmierdzi trollowaniem, bym mógł przejść obok niej obojętnie... (czyt: podoba mi się i muszę spróbować :D)
Diann pisze:na fotce grasują pedofile i inne tego typu emo.
Kusisz :lol:
Eiko pisze:A pedofile są wszędzie... I nie tylko na fotce.pl :/ Ale też na innych portalach
Zdarzają się
Diann
Kupo!
Kupo!

Post autor: Diann »

Eiko pisze: Hmm, a poza tym kto powiedział, że na spotkania z takimi osobami trzeba iść samemu?? Nikt :P
Aaaa, tu cie mam! W grupie Ci się marzy, co? Oj, ty...
Eiko] A pedofile są wszędzie... I nie tylko na fotce.pl :/ Ale też na innych portalach tego typu, więc... marny argument do nielubienia :lol: [/quote] Ja jestem zatwarziały w swoich przekonaniach i tak łatwo mnie nie przekonasz :) [quote= pisze:Hmmm, a jak ktoś jest mądry to nie wydaje kasy na te pierdoły typu gwiazda... Sama ją miałam przez tydzień, ale była za darmochę :lol: Może i fajne, ale tracićź kasę za takie gówno?? Nie dziękuję
Ja w swoim czasie wydawałem kasę na rogale z naklejkami pokemonów ^^. Teraz też sądze, że to jest gówno, ale wtedy jaką radochę dawało zebranie całego albumu i szczycenia się tym w klasie :)
dark_raven pisze: Doszło do tego, że w gimnazjum 80% ludzi miało tam konto. W sumie ja też, tyle że krzak, do nabijania się z frajerów.
U nas ytle osób miało konto, ale to na OGame.pl ... I nie ważne kto to był, chłopak, czy dziewczyna, każdy je musiał mieć... A, że niektórzy mieli problem z odróżnieniem zakładki "Zastosuj skin" a "aktywuj urlop" to już inna sprawa...
Awatar użytkownika
kilmindaro
Cactuar
Cactuar

Diann pisze:Aaaa, tu cie mam! W grupie Ci się marzy, co? Oj, ty...
Eiko, gdzie mieszkasz? :)
Diann pisze:Ja w swoim czasie wydawałem kasę na rogale z naklejkami pokemonów ^^.
Ja też. Bo byłem głodny ;(
Diann pisze:ale to na OGame.pl
Ja mam do dziś. Nic tam prawie nie robię, ale od czasu do czasu zaglądam.
Diann
Kupo!
Kupo!

kilmindaro pisze: Eiko, gdzie mieszkasz? :)
Bój się Boga, bo ześle na ciebie wieczną impotencję...
Diann pisze: Ja też. Bo byłem głodny ;
oO
Mi do dziś się brzydzi smak czekolady w rogalach
kilmindaro pisze: Ja mam do dziś. Nic tam prawie nie robię, ale od czasu do czasu zaglądam.
Ja zrezygnowałem, jak mi kuzyn wszedł na konto, wyszedł z soja i przejeb... 24k pkt...
Ale kiedyś zacząłem od nowa i w dwa dni zebrałem od zera 100pkt i jakoś mi się ta gra prosta wydała... Ale może niedługo wrócę na uni18 bo mam możliwość odzyskania konta za darmo.
Ostatnio zmieniony czw 26 lip, 2007 10:09 przez Diann, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
kilmindaro
Cactuar
Cactuar

Diann pisze:Bój się Boga, bo ześle na ciebie wieczną impotencję...
Nie... to niech Bóg się boi mnie :evilbat:
Diann pisze:Mi do dziś się brzydzi smak czekolady w rogalach
Może z przejedzenia? Ja jadłem jak byłem głodny i mi kanapki nie starczały.
Diann pisze:Ja zrezygnowałem, jak mi kuzyn wszedł na konto, wyszedł z soja i przejeb... 24k pkt...
Ja bym go zgwałcił za to...
Diann pisze:Ale kiedyś zacząłem od nowa i w dwa dni zebrałem od zera 100pkt
Kto ci pomagał?
Diann pisze:Ale może niedługo wrócę na uni18 bo mam możliwość odzyskania konta za darmo.
Od kogo?

I z jakim nickiem grałeś?
CePeN

Post autor: CePeN »

Diann pisze:U nas ytle osób miało konto, ale to na OGame.pl ... I nie ważne kto to był, chłopak, czy dziewczyna, każdy je musiał mieć... A, że niektórzy mieli problem z odróżnieniem zakładki "Zastosuj skin" a "aktywuj urlop" to już inna sprawa...
Nie gram w żadne ogame tudzież inne gry netowe oprócz tysiąca na wp a wydawanie kasy na takie głupoty to albo uznaje się ktoś za burżuja albo za idiotę.

Co do fotek to mógłbym podać niezły link ale to tylko facetom i do tego na PW (tutaj pewnie dostałbym warna).
Awatar użytkownika
kilmindaro
Cactuar
Cactuar

CePeN pisze:a wydawanie kasy na takie głupoty to albo uznaje się ktoś za burżuja albo za idiotę.
Ja też. Dlatego w internecie jeszcze ani grosika nie wydałem. Na nic. Desu.
Diann
Kupo!
Kupo!

kilmindaro pisze: Nie... to niech Bóg się boi mnie :evilbat:
*zapisuje w dzienniczku, żeby ułożyc litanię do kilmindaro*
kilmindaro pisze: Może z przejedzenia? Ja jadłem jak byłem głodny i mi kanapki nie starczały.
Oj, przejedzenie... Jak dziennie nie poszły dwa to byłem chory :)
Ale dzisiaj to mi nawet osiem kanapek na sniadanie nie starczy i osiem w szkole + rano ok. 0,5l herbaty (moje standardowe sniadanie) :) A wazę 74kg... o_O
kilmindaro pisze: Ja bym go zgwałcił za to...
Też o tym myślałem, ale pod ręką miałem wkrętarkę wuja :) Niestety skończyło się tylko na paru niemiłych słowach, w których to przedstawiłem mu jego poziom inteligencji i podniosłem własną samoocenę ^^
Diann pisze:Ale kiedyś zacząłem od nowa i w dwa dni zebrałem od zera 100pkt
[quote="kilmindaro]Kto ci pomagał?[/quote]
Czy ktoś musi pomagać?
kimindaro pisze: Od kogo?
I z jakim nickiem grałeś?
> Od tegoż kuzyna
>> A jak myślisz? (podpow. Czemu pytałem się o DEVę?)

kilmindaro pisze: Ale twa idea (nabijanie się z frajerów) za bardzo mi śmierdzi trollowaniem, bym mógł przejść obok niej obojętnie... (czyt: podoba mi się i muszę spróbować :D)
Nawet nie wiesz ile nieiedy daje radości ponabijanie się z "pustaków" przesadnie dbających o swoją ocenę :)
kilmindaro pisze: Kusisz :lol:
Ciebie i tak nic nie przerazi więc zapraszam :grin:
Eiko pisze:A pedofile są wszędzie... I nie tylko na fotce.pl :/ Ale też na innych portalach
[quote="kilmindaro]
[url=http://www.k-ff.com/phpbb2/profile.php? ... ile&u=4259]Zdarzają [/quote]
:shock: *zakłada spodnie*
Awatar użytkownika
kilmindaro
Cactuar
Cactuar

Diann pisze:Czy ktoś musi pomagać?
Tak. Mam ponad milion punktów, i przyrost o 100k w 2 dni to DUŻO.
Diann pisze:>> A jak myślisz? (podpow. Czemu pytałem się o DEVę?)
Nie. Wiem.
Diann pisze:Nawet nie wiesz ile nieiedy daje radości ponabijanie się z "pustaków" przesadnie dbających o swoją ocenę :)
Bardziej wolę podszywanie się pod homogenizowanego chermana na forach młodzieżowych.
Diann pisze:Ciebie i tak nic nie przerazi więc zapraszam :grin:
Jest jedna rzecz której się boję... wiecie która...
Diann pisze::shock: *zakłada spodnie*
Ej... mimo wszystko mam swoją godność, i po przegniłe owoce nie sięgam :lol:
Diann
Kupo!
Kupo!

kilmindaro pisze: Tak. Mam ponad milion punktów, i przyrost o 100k w 2 dni to DUŻO.
CZyli około 100pkt na dzień, nie licząc pkt za statki i badania (gdzie jak wiesz dodaje się +1)
Ja wiem, że to dużo i chciałbym nagle tyle dostać :)
kilmindaro pisze: Nie. Wiem.
Tak. Byłem w tym sojuszu.
kilmindaro pisze: Bardziej wolę podszywanie się pod homogenizowanego chermana na forach młodzieżowych.
Kiedyś wszedłem na forum, gdzie ludzie pytali się jak samkuje ten pierwszy pocałunek i że boją się tego dotknąc...
kilmindaro pisze: Jest jedna rzecz której się boję... wiecie która...
Oświeć mnie, bo nie jestem tu na tyle długo żeby wiedzieć...
kimindaro pisze: Ej... mimo wszystko mam swoją godność, i po przegniłe owoce nie sięgam :lol:
Za trzy miesiące 17 :) Choć rocznikowo już mam.
Jeślisz wolisz małe i niedojrzałe ananasy... Frutofil!
Awatar użytkownika
kilmindaro
Cactuar
Cactuar

Diann pisze:Tak. Byłem w tym sojuszu.
A imię twe było...?
Diann pisze:Kiedyś wszedłem na forum, gdzie ludzie pytali się jak samkuje ten pierwszy pocałunek i że boją się tego dotknąc...
W ogóle fora młodzieżowe są genialne - tak można się uśmiać, że nawet trolling przemówieniami chermana nie potrzebny xD
Diann pisze:Oświeć mnie, bo nie jestem tu na tyle długo żeby wiedzieć...
4chan Party Van!
Diann pisze:Jeślisz wolisz małe i niedojrzałe ananasy... Frutofil!
Delicious flat chest *____________*
Diann
Kupo!
Kupo!

kilmindaro pisze: A imię twe było...?
Bodajże Koveras, poteam Leander, a później nie pamiętam... Czemu się pytasz?
kilmindaro pisze: W ogóle fora młodzieżowe są genialne - tak można się uśmiać, że nawet trolling przemówieniami chermana nie potrzebny xD
Nie tylko fora... Młodsza siostra kupuje BravoGirl (fe!) i jak niekiedy tam zajrzę... xD
kilmindaro pisze: 4chan Party Van!
AAAAAAAAAA! *zajrzał na YouTube*
Będe miał teraz przez ciebie koszmary!
kilmindaro pisze: Delicious flat chest *____________*
Ja wole takie młode i płaskie, bo one między sutkami mają wisiorki...
A 60-tki i +60 już pępek... xD
Awatar użytkownika
kilmindaro
Cactuar
Cactuar

Diann pisze:Bodajże Koveras, poteam Leander, a później nie pamiętam... Czemu się pytasz?
Szkoda że odszedłeś - planowałem cię zrobić mym zastępcą. Nie wiem czy wiesz, ale mam nad tym sojem niemal nieograniczoną władzę ^.^
Diann pisze:Nie tylko fora... Młodsza siostra kupuje BravoGirl (fe!) i jak niekiedy tam zajrzę... xD
Pics or it didn't happen.
Diann pisze:Będe miał teraz przez ciebie koszmary!
Just as planned...
Diann
Kupo!
Kupo!

kilmindaro pisze: Szkoda że odszedłeś - planowałem cię zrobić mym zastępcą. Nie wiem czy wiesz, ale mam nad tym sojem niemal nieograniczoną władzę ^.^
Taaaaa? No to graj i czekaj na mnie cierpliwie :) I'll be back... Ale dopiero we wrześniu, bo za tydzień we wtorek wyjeżdżam na miesiąc...
A tak przy okazji to c się stało z b@tem, systemem itp. Widzę, że są jako sławy i się temu nie dziwę, ale czy to znaczy że oni już nie grają?
kilmindaro pisze: Pics or it didn't happen.
Listy, listy... I te tematy... Typu "Jak poderwać chłopaka" xD
kilmindaro pisze: Just as planned...
Za często, za często...
TEraz to już boje się dwóch rzeczy...
Awatar użytkownika
kilmindaro
Cactuar
Cactuar

Diann pisze:Taaaaa? No to graj i czekaj na mnie cierpliwie :) I'll be back... Ale dopiero we wrześniu, bo za tydzień we wtorek wyjeżdżam na miesiąc...
Nikt na ciebie nie czeka _^_'
Diann pisze:A tak przy okazji to c się stało z b@tem, systemem itp. Widzę, że są jako sławy i się temu nie dziwę, ale czy to znaczy że oni już nie grają?
Nie grają. A te 'sławy' się ze stronki wywali.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”