Final Fantasy XII - POMOC

Szukasz pomocy przy FF XII? Właź tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Lukasz_9119

Post autor: Lukasz_9119 »

Siemka siemka. Gdzie można dostać diamond bracelet (czy jakoś tak).
A przy okazji- czy to jest możliwe bo mi sie wydaje że to fotomontaż:

http://pl.youtube.com/watch?v=tFjaDXgSc9U
Awatar użytkownika
aden
Kupo!
Kupo!

Post autor: aden »

Jest możliwe ale trwa xxxx godzn
adee

Post autor: adee »

Z tego co widze to laska ma za soba 1000 h gry, czyli prawie 42 dni z zycia wyjete.. i to mnie najbardziej przeraza :P
ziober666

Post autor: ziober666 »

adee pisze:Z tego co widze to laska ma za soba 1000 h gry, czyli prawie 42 dni z zycia wyjete.. i to mnie najbardziej przeraza :P
na 1000 godzin skonczyl sie zegar ;] pewnie ma za soba duzo duzo wiecej, nie wspominajac o takich opcjach jak na filmiku czyli reset i jechane od save'a bo przeciez tego na zegarze nie ma ;-)
Awatar użytkownika
mati90
Cactuar
Cactuar

Post autor: mati90 »

Lukasz_9119 pisze:Siemka siemka. Gdzie można dostać diamond bracelet (czy jakoś tak).
Najczęściej zadawane pytanie :P
Po Giruvegan w Dalmasca Eastersand, kupiec.
Ostatnio zmieniony wt 14 sie, 2007 14:24 przez mati90, łącznie zmieniany 1 raz.
kontrat

Post autor: kontrat »

przeczytalem o Sagittarius Bow i mam kilka pytan, uzlyem opcji szukaj ale w wynikach wyswietla sie caly dzial FF12 Pomoc bez linka do konkrentego posta, znalazlem to po wpisaniu w google :

Beastlord Horn x3 - drops from Humbaba in the Mosphoran Highwaste

Moon Ring x3 - Drops from Ash Wyrm in Great Crystal Upper Layer

Sagittarius Gem x4 - Drops from Hecteyes in the Henne Mines east section; dropped or stolen with thiefs cuffs from Oiling in the Stillshrine of Miriam

1 Gdzie mam sie udac po zebraniu tych skladnikow (tzn gdzie kupic luk) ?
2 Nie wiem czy dobrze zrozumialem ten opis: moge wybrac 1 z 2 sposobow zdobycia Sagittarius Gem ?
3 Czy (i jakie) monography moga mi w tym pomoc (bo czytam i widze ze wiele osob ma problemy z tymi skladnikami)
Awatar użytkownika
mati90
Cactuar
Cactuar

kontrat pisze:przeczytalem o Sagittarius Bow i mam kilka pytan, uzlyem opcji szukaj ale w wynikach wyswietla sie caly dzial FF12 Pomoc bez linka do konkrentego posta, znalazlem to po wpisaniu w google :
Musisz zaznaczyć, żeby wynik pokazywało w postach.
kontrat pisze:1 Gdzie mam sie udac po zebraniu tych skladnikow (tzn gdzie kupic luk) ?
Po sprzedaniu składników, pojawi się w każdym sklepie w opcji bazar.
kontrat pisze:2 Nie wiem czy dobrze zrozumialem ten opis: moge wybrac 1 z 2 sposobow zdobycia Sagittarius Gem ?
Tak. ten drop wypada z tych dwóch przeciwników.
Ostatnio zmieniony wt 14 sie, 2007 14:24 przez mati90, łącznie zmieniany 1 raz.
kontrat

a znacie jakies monography zwiekszajace szanse tego loot'a ? czy prawdopodobienstwo (razem z thiefcuffs) raczej nie jest az takie male ?
Awatar użytkownika
mati90
Cactuar
Cactuar

kontrat pisze:a znacie jakies monography zwiekszajace szanse tego loot'a ? czy prawdopodobienstwo (razem z thiefcuffs) raczej nie jest az takie male ?
Ten monograph w opisie ma zwiększać loot z amorphs, lecz nie pamiętam nazwy. Będziesz musiał sprawdzić.
Ostatnio zmieniony wt 14 sie, 2007 14:25 przez mati90, łącznie zmieniany 1 raz.
kontrat

znowu ja

Trophy Items from rare monster,

O co w tym chodzi ? Preczytalem to w jednym poscie
Awatar użytkownika
mati90
Cactuar
Cactuar

Chodzi o to, że w Phon Coast jest klub hunterów. Z niektórych rare game'ów wypadają tzw. Trophy. Te trophy trzeba oddać któremuś z trzech Bangaa, którzy stoją obok lidera klubu.
kontrat

sprawunie mam kolejną, chce zrobic luk sagitarius a potrzebuje do tego troche lootu, nie moge zdobyc sagitarius gem,
ja w jakas godzine zdobylem 5 gem'ow w Stilshrine of Miriam na Oilingach, tylko zeby sie do nich dostac musisz obczaic patent z hidden stairs

1. Rozumiem ze rare game to okreslona grupa potworow, mam rację ?

2. Czy oprocz Exodusa jest jeszcze cos wartosciowego w tych gorskich sczytach (Mosphoran Highwaste) ? jesli tak to czy mozecie mi dac namiary na jakas mapkę (jak przestawiac te gejzery) ?

3. Ktory monograph jest odpowiedzialny za lepszy drop u Humbaby ? (Mosphoran Highwaste)
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

Knight Monograph
Awatar użytkownika
mati90
Cactuar
Cactuar

kontrat pisze:1. Rozumiem ze rare game to okreslona grupa potworow, mam rację ?
Osobna jak np. bossy lub Espery
kontrat pisze:2. Czy oprocz Exodusa jest jeszcze cos wartosciowego w tych gorskich sczytach (Mosphoran Highwaste) ? jesli tak to czy mozecie mi dac namiary na jakas mapkę (jak przestawiac te gejzery) ?
Tylko Exodus jest godny uwagi.
ziober666

Post autor: ziober666 »

kilka stron wczesneij jest wszystko o sagitarius bow i jest nawet powiedziane jak wejsc do exodusa, musisz tylko poczytac kilka postow w tył!

pozdrawiam

ej kurde nie pojawia mi sie Victanir czy trzeba zrobci cos konkretnego? no i czy trzeba wyjsc 2 lokacje dalej i wrocic zeby mogl sie pojawic czy wystarczy wyjsc do Zertinan Caverns i wrocic?
Zablokowany

Wróć do „Help - fabuła, przejście, techniczne”