No i widzisz Gags czemu opierniczałem Cię za złe tagi?
Wow! Dark Tranquillity udostępniło na Last. Fm połowę swojej nowej płyty jako darmowe mp3. do ściągnięcia! ^^ Można zassać Nothing To No One, The Lesser Faith, Blind At Heart, Icipher, Empty Me, Focus Shift i The Mundane And The Magic czyli 7 z 9 piosenek z płyty Fiction. Brawo, niech się promują :]
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Ponieważ last.fm ostatnio łaskawie mi działa, stuknęło mi właśnie (dopiero) 5,555 kawałków. Magiczny utwór przekraczający tę granicę został wybrany specjalnie z myślą o Gagsie - make a guess, dear.
Dobra, wracam do Evans Blue.
Btw, koleś bez tagów - boski.
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Bez obawy, mam to samo, chociaż na profil dostaje się bez większych problemów. Ale jak widać wszyscy nic nie mają zapisane, ani sąsiedzi ani friends. Znowu coś skopali. Oby tylko naliczyło dzisiejsze tracki.
No, wsio wróciło do normy i są zapisane kawałki. Ale... awruk, zjadło mi zapisane tagi, a miałem ich około 40 różnych po kilkanaście (dziesiąt) razy...
Oby przywróciło -_-"
Ostatnio last.fm nieźle szaleje... Nie chce mi zapisywać żadnego utworu, żadne radio nie działa i to. Nie żebym miał coś do tej muzyki, ale jak na sąsiadów, to mam z nimi trochę niską kompatybilność...
"i love my sex" bauahaha U mnie prawie sam metal u sąsiadów, ale ostatnio pojawił się jakiś czeski piosenkarz popowy...