Cała prawda.
Moderator: Moderatorzy
Żołnierz: Co zażycie... Żona mnie zdradza, dzieci nienawidzą... Dobrze, że przynajmniej mam pracę ^^
Głos z słuchawki: Mam dla pana niemiłą wiadomość właśnie wprowadzono masowe zwolnienia... Jest pan na liście wyrzuconych wynocha!
Żołnierz: T___T Dlaczego ja?
Głos z słuchawki: Mam dla pana niemiłą wiadomość właśnie wprowadzono masowe zwolnienia... Jest pan na liście wyrzuconych wynocha!
Żołnierz: T___T Dlaczego ja?
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Pan wojskowy: Uh, trzeba mi było się uczyć i zdać maturę, a nie od razu "do woja, do woja bracie, tam przygoda czeka na cię!". Tja, ale przygoda. Trepy gwałciciele, sierżant sadysta, a po tej traumie mogę być najwyżej ochroniarzem w zapyziałym centrum handlowym! Nic się nie dzieje, nic się nie dzieje od trzech dni, nawet klientów nie ma! Idę na kawę.
<wychodzi. W międzyczasie na ekranach: przez świetlik wlatuje UFO i kradnie cała pastę do zębów i rodzynki, po czym wylatuje, mrugając światełkami. Zupak wraca.>
Pan wojskowy: #$%^&*, znowu się wszystkie przestawiły na świetlik!
<wychodzi. W międzyczasie na ekranach: przez świetlik wlatuje UFO i kradnie cała pastę do zębów i rodzynki, po czym wylatuje, mrugając światełkami. Zupak wraca.>
Pan wojskowy: #$%^&*, znowu się wszystkie przestawiły na świetlik!
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Nie zapomniałam, tylko cierpliwie czekałam na ósmą, zamykającą quiz odpowiedź. :]kilmindaro pisze:[Przypominacz]
A teraz wreszcie mogę przekazać kolejkę - niestety: znowu - w ręce Go. Przede wszystkim za żołnierza radzieckiego.

Isia, BeeBBo, Sephi - byliście blisko...
Ostatnio zmieniony ndz 06 maja, 2007 17:41 przez Lenneth, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzybek Z Octu
- Moderator
Panna: Oh! Miły mój..gdy tak mnie tulisz.. czuję.. jak Twoj twardy kostium z gwiezdnej modeliny wbija mi się w pępek!
Pan: To nie kostium..ale zmieniając temat: Twe usta pachną dziś piękniej niż marcepanowe babeczki mojej starej.
Zebrani goście: Ha ha, oh, ach! Jakiż z niego romantyk! [brawa]
Pan: To nie kostium..ale zmieniając temat: Twe usta pachną dziś piękniej niż marcepanowe babeczki mojej starej.
Zebrani goście: Ha ha, oh, ach! Jakiż z niego romantyk! [brawa]
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
<czerwona, pluszowa kurtyna w słoniki opada przy wtórze muzyki skrzypcowej. Wychodzi Narrator>
Narrator: I żyli krótko i nieszczęśliwie. Koniec.
Narrator: I żyli krótko i nieszczęśliwie. Koniec.
BEGIN GEEK CODE
END GEEK CODE
END GEEK CODE
- kilmindaro
- Cactuar