Offtopiczalnia część 2

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Przechodzimy na photobucket.com :P
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Właśnie przed chwilą to zrobiłam. :lol: ALE!! Jest jedno wielkie 'ale' - ja sobie mogę zmienić hosta od grafiki, żaden problem, ale nadal nie widzę Waszych obrazków ładowanych w Imageshacku! >_< Np. w quizie 'twarz', kosplejach, śmiesznych linkach, etc. Trochę mnie to wpienia, a nie zażądam przecież, żeby wszyscy zrezygnowali z Shacka. _^_

Btw, to chyba jednak nie Firewall. Tzn. w logu mam, że blokuje, ale kiedy zaryzykowałam i na sekundę go wyłączyłam, IS dalej nie działał. _^_
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Ajmedższak ma po prostu od czasu do czasu takie fochy - mi mija ten problem po jakimś czasie nierobienia niczego. :roll: Co do SB to sobie poradziłem w najbardziej oczywisty sposób. Zainstalowałem nowe sterowniki. _^_
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

*Update: Imageshack rzeczywiście 'naprawił się sam'. What. The. Hell? _^_
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

Lenneth pisze:*Update: Imageshack rzeczywiście 'naprawił się sam'. What. The. Hell? _^_
nie podobał mu się Twój avatar i tyle :] teraz daj mu buzi i będzie działał bez przerwy :] albo lepiej go pogłaszcz :]
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
kay350
Cactuar
Cactuar

Post autor: kay350 »

http://youtube.com/watch?v=ZR9oRSxv1II nie chodzi mi o filmik... ale o koszulę wokalisty ;) Kurna, wie ktoś WOGÓlE da się coś takiego zdobyc? Bo szukałem na necie trochę i nici :/
Czytanie opisów, szczególnie tych z gadu gadu, prowadzi do poważnych zwyrodnień mózgu.

http://musicshed.blogspot.com/
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

kay350 pisze:http://youtube.com/watch?v=ZR9oRSxv1II nie chodzi mi o filmik... ale o koszulę wokalisty ;) Kurna, wie ktoś WOGÓlE da się coś takiego zdobyc? Bo szukałem na necie trochę i nici :/
Achh, Anders i jego zabójcze koszule :] No, przyznam że w takiej koszuli go jeszcze nie widziałem, ale on często nosi koszule sponsorów (np. w teledysku do Trigger z logiem Ferret Records) czy takie właśnie jak ta, mundurkowe (teledyski do Only For The Weak czy Cloud Connected). Ale jak wiadomo przecież on jest wieloletnim wokalistą In Flames, więc co to za problem żeby mu zrobili sponsorzy co tylko chciał?

W sklepie na ich stronie nie ma czegoś takiego - http://www.jsrdirect.com/bands/inflames/ Radziłbym poszukać po prostu w sklepach netowych, jeżeli chodzi o taką bez nadruku a jeżeli chodzi o z nadrukiem, to po prostu w sklepach netowych dla metali - chociaż w polskich to może być bida.
Awatar użytkownika
KAIN
Kupo!
Kupo!

Post autor: KAIN »

Sam chce sobie taką koszulę kupić :D Znalazłem tylko takie coś może ciebie zainteresuje :)
Welcome to these crazy times.
Awatar użytkownika
Cthulhu
Kupo!
Kupo!

Post autor: Cthulhu »

bez nadruku poszukałbym w sklepach harcerskich lub agencji mienia wojskowego, a jak z nadrukami, to raczej nie w tym kraju...
Nie jest umarłym ten, który może spoczywać wiekami
Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami.
[center]H. P. Lovecraft[/center]
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Kil', nie tylko Tobie. SB chyba znowu zostało wyłączone dla wszystkich -_-"
Awatar użytkownika
Raven
Redaktorzy
Redaktorzy
Kontakt:

Post autor: Raven »

To pewnie dlatego, że wszyscy nabijają się z Buźka :D
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Kwazi - SB było zakmnięte dla wszystkich na czas mojej inspekcji, bo user zgłosił możliwość szykan jego osoby z waszej strony. Dokonałam oględzin i otwieram SB dla wszystkich.

Uwaga do wszystkich {You} dowcipnisiów - od teraz stosowanie tego skryptu jest zakazane ponieważ nieumiejętna gra tym skryptem powoduje konflikty. Ludzie, którzy o tym nie wiedzą denerwują się, że forum się ich czepia. Nie chce niepotrzebvnych konfliktów na forum przez takie głupie żarty - wy może macie ubaw po pachy, ale osoby z tym nieobeznane nie. Od teraz kto użyje {you} może się liczyć z warnem. W międzyczasie postaram się ten skrypt zablokować permanentnie.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

ale ten skrypt jest zakazany tylko na SB czy wszędzie?
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Piter
Kupo!
Kupo!

Post autor: Piter »

Gagarin pisze:ale ten skrypt jest zakazany tylko na SB czy wszędzie?
raczej wszdzie w podpisach też ;p
"Wstąp do armii, zwiedzaj świat, spotykaj interesujących ludzi i zabijaj ich."
"Wybieramy sobie przyjaciół, wybieramy wrogów, ale Bóg daje nam sąsiadów."
Awatar użytkownika
Grzybek Z Octu
Moderator
Moderator

Post autor: Grzybek Z Octu »

Piter pisze:
Gagarin pisze:ale ten skrypt jest zakazany tylko na SB czy wszędzie?
raczej wszdzie w podpisach też ;p
WSZĘDZIE!

Nawet w Twoich myślach :evilbat:
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”