i w taki sposób zostałeś pupilkiem Grzybka bez octuDanielMarley pisze:nie ma jak grzybki :D :D :D
Wasz pulpit
Moderator: Moderatorzy
- DanielMarley
 - Kupo!

i tak nie nabijesz, bo w quizach i w offtopie posty sie nie licząDanielMarley pisze:nie będę postów nabijał
warto, on naprawde lubi jak mu się wlewa ocet :]DanielMarley pisze:ale chodzi o usera grzybkamoże kiedyś zamienię z nim słowo
![]()
ojej jaki miły gest ^^ skąd wygrzebałeś moje stare zdjęcie? :D walne to sobie na pulpit /narcyz mode on/ :D grrrrrDanielMarley pisze:a dla ciebie też coś mam :D
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
						- DanielMarley
 - Kupo!

- 
				UNOisMAD

BUHAHAHAHAHAAHHAAH xd NO PEWNIE! MAM MASE LASEK ZAWSZE ZA SOBA xd BUAHAHAHAHAHHAHAAAAAA JASNE :]DanielMarley pisze:aski pewnie lecą na twoją charyzmę
leca jak dostana pałę - tylko tyle :D
ja i charyzma buhahahahahahahaahhaaaa :D
za jakie pozytywne myślenie?DanielMarley pisze:masz piwo za pozytywne myślenie
ale uwaga, nie róbmy offtopa nawet w tym dziale, bo to przywołuje ZUE moce :]DanielMarley pisze:no tak przecież to off top
noooo to moja tapeta bedzie wygladała niebawem tak:
http://www.deviantart.com/deviation/51998784/
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
						- 
				CePeN

- Markfrompoland
 - Cactuar

Trójwymiarowa projekcja pulpitu i wybranych okienek na powierzchni sześcianu ;] No cóż... to nie było tylko dostępne na Linuksie poprzednio, bo już kilka lat temu bawiłem się znacznie mniej zaawansowanymi wersjami tego typu programów, chociaż to wygląda naprawdę ładnie dopiero teraz. Funkcjonalność to inna sprawa... Ale niektóre są cholernie miłe w użytkowaniu.

We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Leńkilmindaro pisze:co najwyżej o tym, że mi się szukać nie chce
O ile się nie mylę na DA jest pewien obrazek tego samego autora, który po odpowiednim skalowaniu pasuje na tapetę i wygląda zabójczo ^^Czysty obrazek
Na LCD można zrobić pivot i od razu wszystko co pionowe pasuje jak diabli ^^kilmindaro pisze:Mam go na dysku już dawno. W favach chyba też. A zabójczo rzeczywiście wygląda, i na tapetę by pasował... gdyby nie to, że nie w tę stronę co trzeba jest rysowany
Ja też?kilmindaro pisze:Mam CRT?
Możliwość obrotu LCD z pozycji horyzontalnej do pionowejkilmindaro pisze:WyTyFy?
Hehehehehe - mimo że z 4chan, to i tak z Deviantartkilmindaro pisze:Zresztą, nieważne, kendożyć warmłota! Wszedłem dzisiaj na 4chan, a tu takie cudo *___*