Final Fantasy XII - POMOC
Moderator: Moderatorzy
Dla ściemy. Do Henne Mines <drugiej części> dostaje się od tej lokacji, w której walczy się z Tiamat'em. Idż w prawo. Brama powinna być otwarta.Eiko pisze:Aaaa to czemu jest tam wejście od Feywood o.O Mam 10 Esperów A nawet 11 ^^
Trzeba poprostu dbać o życia twojej drużyny i rozwalaniu pomocników, którzy się koło niego krencą. Powodzenia.PRINCESS pisze:ehh... to znowu ja mam problem, doradziłby mi ktoś jak pokonać Zelere chodzi mi o jakąś taktykę, sprzydałoby się też dobre ustawienie gambitów
[ Dodano: Czw 03 Maj, 2007 13:56 ]
Co trzeba zrobić, żeby burza piaskowa się pojawiła? Niestety pokonałem "Earth Tyrant'a" i teraz wogóle jej nie ma, a muszę zdobyć Gnoma Hylacon<czy jakoś tak>.
Hehe, też trochę wcześniej zadałem to pytanie. Musisz poczekać aż na Giza Plains będzie mocno padać, wtedy powinna być burza piaskowa.Squall pisze:Co trzeba zrobić, żeby burza piaskowa się pojawiła? Niestety pokonałem "Earth Tyrant'a" i teraz wogóle jej nie ma, a muszę zdobyć Gnoma Hylacon<czy jakoś tak>.
Ostatnio zmieniony wt 14 sie, 2007 14:01 przez mati90, łącznie zmieniany 1 raz.
jak zdobyc klucz do Barheim Passage??
zanioslem juz kwiatek zonie Dantro, mam zaliczone hunty na Flowering Cactoid i Nidhogg i co mam dalej zrobic, czytalem ze trzeba wyjsc z wioski i wrocic i bedzie mozna przeplynac lodka na druga strone ale u mnie nie idzie, na plazy gadam z dzieciakiem Tchigri ale on mowi ze ojciec zabral lodke i nie wie gdzie jest ani kiedy wroci, co musze zrobic zeby przeprawic sie przez jeziorko??
w fabule gry jestem przed pojsciem do Tomb of King Raithwall
zanioslem juz kwiatek zonie Dantro, mam zaliczone hunty na Flowering Cactoid i Nidhogg i co mam dalej zrobic, czytalem ze trzeba wyjsc z wioski i wrocic i bedzie mozna przeplynac lodka na druga strone ale u mnie nie idzie, na plazy gadam z dzieciakiem Tchigri ale on mowi ze ojciec zabral lodke i nie wie gdzie jest ani kiedy wroci, co musze zrobic zeby przeprawic sie przez jeziorko??
w fabule gry jestem przed pojsciem do Tomb of King Raithwall
Spis anime: www.republika.pl/kopekanime
Na gamefaqs jest taka mapka... Sama na niej tego szukałam, ale w rzeczywistości nie umiem znaleźć tej skrzynki w Henne Mines
Wiem, ze lepiej zdobyć to w Necrohol of Nabudis, ale za późno się dowiedziałam o zakazanych skrzynkach...

"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
aden pisze:Jeszcze spory kawałek fabuły musisz chyba przejść. Nie wymienię jaki żeby nie zdradzać. Na razie zreszta i tak ci się ten klucz nie przyda.
czemu mi sie nie przyda? poworki bede w stanie rozwalic bo mam 35lv :D
karollo pisze:nie rozwalisz tam potworów bo są one 2 razy trudniejsze niż wcześniej.Klucz ci sie nie przyda narazie
hmm a w jakim momencie gry bede mogl zdobyc ten klucz?
Po wydarzeniach w Tomb of Raithwall.Kopek pisze:hmm a w jakim momencie gry bede mogl zdobyc ten klucz?
Ghost to mark hunt. Żeby się pojawił najpierw musisz pogadać z osobą, która wystawiła ogłoszenie o nim. Potwor pojawia się na miejscu starego bossa - Fire Mane.Przemexx pisze:Co trzeba zrobić żeby w Garamsythe Waterway pojawił się Ghost?