Mój rekord to też ledwo 23, ale jak obejrzałem TEN filmik, to troszkę się zdziwiłem

Moderator: Moderatorzy
Koleś na "Its hack right???" odpisał, że tak... No cóż możliwe, że wykorzystał jakiś bug w grze. Fakt, że np. użycie quicka lvl 3 dodaje troszkę czasu no ale mimo wszystko, często można sobie R2 wciskać a i tak nic się nie pokaże także dziwne troche../HerBu pisze:Sorry za offtopic, ale chciałem coś wtrącić, jak już jesteśmy przy temacie Quickeningów.
Mój rekord to też ledwo 23, ale jak obejrzałem TEN filmik, to troszkę się zdziwiłem(jakość kiepska, ale widać combo
)
hmm ten poradnik co link zapodales jest bardzo uproszczony opisuje tylko jak przejsc gre, zadnych sekretow itp ale i tak thx za fatygeyaqub pisze:Kopek, sorki, zapomniałem
Hasło: Riskbreaker-DVHK
Lindbur Wolf moza latwo spotkac prze zrobienie ok 20 chainow zwyklych wolfow i poojawia sie wtedy prawie zawsze, pytam sie bo mozna mu latwo zwinac gladiusa ktory na poczatku gry wymiataaden pisze:Wszystkie rare chyba można spotykać no ale jak sama nazwa wskazuje są one rare ; ]