FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
co to jest kolko? mam pc'a jak cos. A na chama probowalem i nic
. OK mam juz to po prawej jeszcze tylko to po lewej ale wiem juz jak
Wielkie dzieki
ps. swoja droga glupie zeby na chama nawalac w klawiature...
EDIT: Witam ponownie
Mam kolejny proble ze znalezieniem stworka "Deathclaw". Jezdze buggiem po tej pustyni wokol wiezienia ale sa tylko te male smoczki lub Harpy?! Po pustyni wewnatrz tez sie krece ale tez nic - tylko ten wielki robal mnie atakuje. Jak ktos wie gdzie jest dokladnie ten potwor to prosze o pomoc

ps. swoja droga glupie zeby na chama nawalac w klawiature...
EDIT: Witam ponownie

Mam kolejny proble ze znalezieniem stworka "Deathclaw". Jezdze buggiem po tej pustyni wokol wiezienia ale sa tylko te male smoczki lub Harpy?! Po pustyni wewnatrz tez sie krece ale tez nic - tylko ten wielki robal mnie atakuje. Jak ktos wie gdzie jest dokladnie ten potwor to prosze o pomoc

Musisz wejść do środka lokacji, tam go znajdziesz. A kólko to domyślnie przycisk akceptacjikolejny proble ze znalezieniem stworka "Deathclaw". Jezdze buggiem po tej pustyni wokol wiezienia ale sa tylko te male smoczki lub Harpy?! Po pustyni wewnatrz tez sie krece ale tez nic - tylko ten wielki robal mnie atakuje. Jak ktos wie gdzie jest dokladnie ten potwor to prosze o pomoc

Czytanie opisów, szczególnie tych z gadu gadu, prowadzi do poważnych zwyrodnień mózgu.
http://musicshed.blogspot.com/
http://musicshed.blogspot.com/
No niestety nie mam, a wersja to PSX (emulator), no i piracik.Gveir pisze:Masz ją w Key Items może? Jeżeli masz save'a przed zdobyciem tej materii to się cofnij, jedyne wyjście, bo to wygląda na bug. I standardowo - PSX czy PC? Pirat czy oryginał?

GGY: I śmiesz prosić o pomoc? Bezczelny jesteś.
Ostatnio zmieniony sob 28 kwie, 2007 14:54 przez mwlodi, łącznie zmieniany 1 raz.
No to koniec zabawy - nikt tu piracikom nie pomaga - sorry zglos sie jak bedziesz mial oryginalna wersjemwlodi pisze:No niestety nie mam, a wersja to PSX (emulator), no i piracik.Gveir pisze:Masz ją w Key Items może? Jeżeli masz save'a przed zdobyciem tej materii to się cofnij, jedyne wyjście, bo to wygląda na bug. I standardowo - PSX czy PC? Pirat czy oryginał?
nikt za bugi w wersji piracjiej nie odpowieda
Lataj Highwind'em po mapie, tak długo aż go zobaczysz latającego. A jak go zobaczysz, to w niego walnij, odrzuci statek, a on poleci dalej. I za nim i znowu w niego walnij. Po kilku takich akcjach sam poleci nad jakąś lokację i nad nią się zatrzyma. Pokonaj go w walce nad lokacją ze dwa, trzy razy (cały czas go szukając i waląc w niego statkiem, żeby się szybciej zatrzymał), to poleci w okolice Cosmo Canyon i tam stoczysz z nim ostateczną walkę.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
That seize and hold the wind...
Dzięki, właśnie takiego latania i szuakania Ultimy chciałem uniknąć, bo trochę to czasochłonne. Na szczęscie, juz poszedł do piachu. Przy okazji chciałbym jeszcze zapytać o hodowle Chocobo. Wiem, że pytań na ten temat było mnóstwo, ale jednak mam mały problem. Zielonego wyhodowałem za pierwszym razem, przy pierwszej krzyżówce. Chcąc zrobić niebieskiego, nie daje rady, mimo kilknastu (15+) prób. Zawsze wychodzi żółty. Złapałem nawet inne chocobo do krzyżówki, efekt jest taki sam. Wszystkie ptaki oczywiście są S-klasy i podaję Carob Nut.
Witamfoppa pisze:Dzięki, właśnie takiego latania i szuakania Ultimy chciałem uniknąć, bo trochę to czasochłonne. Na szczęscie, juz poszedł do piachu. Przy okazji chciałbym jeszcze zapytać o hodowle Chocobo. Wiem, że pytań na ten temat było mnóstwo, ale jednak mam mały problem. Zielonego wyhodowałem za pierwszym razem, przy pierwszej krzyżówce. Chcąc zrobić niebieskiego, nie daje rady, mimo kilknastu (15+) prób. Zawsze wychodzi żółty. Złapałem nawet inne chocobo do krzyżówki, efekt jest taki sam. Wszystkie ptaki oczywiście są S-klasy i podaję Carob Nut.

Pokombinuj troche, weź oba "ptaszki" jeszcze raz na wyścigi chocobo do Gold Saucer

Z tego co pamiętam to mi to wychodziło za pierwszym razem wszystko :D Grałam z opisem Krypty ^^ No może nie do końca, bo wszystkich Chocobo mi się nie chciało na klasę S szkolić
I się udało :D Może B nie miałam, ale A chyba tak przy krzyżowaniu kurczaków, zeby powstał złoty 

"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."