FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
Eeeeee ja nic nie mówię, ale tenm problem był omawiany chyba z milion razy -_- Aby kolesie usunęli się z drogi musisz zobaczyć długaśną scenkę w Bevelle... A Darki musisz rozwalić, jeśli chcesz się dostać do świątyń eee... No czytajcie choć trochę ten temat
I opcja szukaj się kłania

"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
http://img85.imageshack.us/img85/5042/f ... sfgut4.jpgdisaster pisze:szukalem, ale nie chce wyszukiwarka pokazywac konkretnych postow tylko caly temat a tu jest ponad 150 stron
Zaznacz "pokaż wyniki jako POSTY" to zacznie

Witam, chciałem się zapytać o jedną rzecz, mianowicie kiedy zginie jeden z moich aeonów i wejdzie się w menu aeon's to jest przy nim napisane battles to go:( i tu liczba, np.12), czy to znaczy, że z usług danego aeona będę mógł skorzystać jeszcze tylko 12 razy? bo jeśli tak to mi ich nie starczy do walk na MA i z Dark Aeons( w celu wykorzystania ich jako żywe tarcze)
"Masz z czymś problem? Podkoksuj postacie..."Antari18 pisze:1) Mógłbym poprosić o jakąś sensowną strategię na pokonanie ostatniego bossa bo mam z nim problem.

Naprawdę ciężko w jakimkolwiek FF o tak banalnego ostatniego bossa - wystarczy ostatnia broń u jednego z wojowników (Auron/Tidus) + 1 atak (maksymalnie 2 ataki jeśli nie zadajesz 99999).
A jakie to ma znaczenie, skoro można manualnie zmieniać zawodników w trakcie walki?Antari18 pisze:2) Czy ostnią walkę zawsze trzeba zaczynać z teamem auron, Yuna, Tidius?

Chodzi Ci o Break HP Limit (możesz mieć więcej niż 9999 HP) czy o Break Damage Limit (zabierasz więcej niż 9999)?Aralka pisze:Skąd mogę wziąć jakąś broń z HP Break Limit, o ile dobrze to pojmuje.
Chodzi mi oczywiście o to, aby móc zabierać wiećej niż 9999....
Tak czy siak, na końcowego bossa wątku głównego nie potrzebujesz żadnego z powyższych.
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Break Damage Limit ^^'''' Gomena~, pomyliło mi się.
Nie potrzebuję? Aha, no dobra..
A jak sądzicie...(przepraszam, że się tak głupio o wszystko pytam), jeżeli:
-Auron ma 6630 HP + opcje "Use", i obecnie idzie drogą Wakki, więc zna Dark Buster, Sleep Buster etc., zna też "Flare"
-Tidus ma coś ok. 4850 HP + opcje "Use", no i idzie drogą Yuny, więc zna Shell, Regen i Curagę jak narazie
-Yuna ma coś powyżej...3000, ok. 3800 pewnie, + opcje "Use", i idzie drogą Tidusa, wobec tego zna Delay Buster (czy jak to tam) i Hastege, + Thundaga i Waterga
-Wakka ma 5130 HP i zna trochę czarnej magii... (Thundara, Fira, Blizzara i Watera, więc słabo)
-Rikku ma ok. 3800 HP + opcje "Use", zna też magie, ale bardzo mało zadaje
-Lulu ma ok. 3500 HP - zna "Cura", no i niedługo dojdę nią do "Flare"
-Kimahri ok. 4100 HP, ale nim prawie w ogóle nie gram, słaby jest, tylko używam nim Steal, Use i Pilfer Gil.
Jak sądzicie, dam taką drużyną, radę...?
Nie potrzebuję? Aha, no dobra..
A jak sądzicie...(przepraszam, że się tak głupio o wszystko pytam), jeżeli:
-Auron ma 6630 HP + opcje "Use", i obecnie idzie drogą Wakki, więc zna Dark Buster, Sleep Buster etc., zna też "Flare"
-Tidus ma coś ok. 4850 HP + opcje "Use", no i idzie drogą Yuny, więc zna Shell, Regen i Curagę jak narazie
-Yuna ma coś powyżej...3000, ok. 3800 pewnie, + opcje "Use", i idzie drogą Tidusa, wobec tego zna Delay Buster (czy jak to tam) i Hastege, + Thundaga i Waterga
-Wakka ma 5130 HP i zna trochę czarnej magii... (Thundara, Fira, Blizzara i Watera, więc słabo)
-Rikku ma ok. 3800 HP + opcje "Use", zna też magie, ale bardzo mało zadaje
-Lulu ma ok. 3500 HP - zna "Cura", no i niedługo dojdę nią do "Flare"
-Kimahri ok. 4100 HP, ale nim prawie w ogóle nie gram, słaby jest, tylko używam nim Steal, Use i Pilfer Gil.
Jak sądzicie, dam taką drużyną, radę...?