Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
Hmmm jednak się przywiązałam do oryginalnych postaci ^^ A poza tym artów z Marlim nie ma łądnych
Nowa odsłona mojego ulubieńca ^^ http://ui13.gamespot.com/780/marluxia_2.jpg - a tu całość 

"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Ja też _^_Cierń pisze:Dobra... mam dosyć tej wstrętnej kokardki _^_
Silver Surfer z filmu Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (Ciekawie się zapowiada

Mistrz polecił mi unikać niepotrzebnych walek!
Akcja ze wstążką jest gestem bardzo pięknym, ale zbytecznym bo i tak wam nic to nie dało. Dlaczego to zapytajcie Go i jej podziękujcie za to, że zmieniłam zdanie zdejmując kilowi bana w niecały tydzień zamiast miesiąca - jedyna osoba która faktycznie podjęła się rozmowy zamiast machnąć ręką "bo Sephi i tak powie nie". I niech to będzie dla was sygnałem - tkwienie w błędzie konfirmacji niczego dobrego wam nie da (tak samo jak nieustanne obgadywanie kogoś na GG).
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
- Grzybek Z Octu
- Moderator
Dzięki,dzięki... ale my też próbowaliśmy dyskutować z Tobą na SB- więc nie mów, że machnęliśmy od razu ręką.
Z tej wyjątkowej okazji- wyjątkowy av:

Z tej wyjątkowej okazji- wyjątkowy av:

Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
dziękujemy i Tobie i Go ^^Sephiria pisze:Go i jej podziękujcie za to, że zmieniłam zdanie zdejmując kilowi bana
a zastanów się dlaczego tak właśnie było i jest...Sephiria pisze:jedyna osoba która faktycznie podjęła się rozmowy zamiast machnąć ręką "bo Sephi i tak powie nie"
chyba trochę przesadzasz, co?Sephiria pisze:tak samo jak nieustanne obgadywanie kogoś na GG
jak na razie nikogo nie będę katował lekko zboczonymi avami z Edem (spokonie, jeszcze będziecie pawiować na jego widok

tymczasem Hakim, książę z Indii

Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
- Nienormalny_PS2
- Malboro