Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit

Hmmm jednak się przywiązałam do oryginalnych postaci ^^ A poza tym artów z Marlim nie ma łądnych
Nowa odsłona mojego ulubieńca ^^ http://ui13.gamespot.com/780/marluxia_2.jpg - a tu całość 
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Ja też _^_Cierń pisze:Dobra... mam dosyć tej wstrętnej kokardki _^_
Silver Surfer z filmu Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (Ciekawie się zapowiada
Mistrz polecił mi unikać niepotrzebnych walek!
Akcja ze wstążką jest gestem bardzo pięknym, ale zbytecznym bo i tak wam nic to nie dało. Dlaczego to zapytajcie Go i jej podziękujcie za to, że zmieniłam zdanie zdejmując kilowi bana w niecały tydzień zamiast miesiąca - jedyna osoba która faktycznie podjęła się rozmowy zamiast machnąć ręką "bo Sephi i tak powie nie". I niech to będzie dla was sygnałem - tkwienie w błędzie konfirmacji niczego dobrego wam nie da (tak samo jak nieustanne obgadywanie kogoś na GG).
If you want the world
Use your mind, take control
Feel the strength - rise from within
If you really want it, the world is yours
Use your mind, take control
Feel the strength - rise from within
If you really want it, the world is yours
- Grzybek Z Octu
- Moderator

Dzięki,dzięki... ale my też próbowaliśmy dyskutować z Tobą na SB- więc nie mów, że machnęliśmy od razu ręką.
Z tej wyjątkowej okazji- wyjątkowy av:

Z tej wyjątkowej okazji- wyjątkowy av:

Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
dziękujemy i Tobie i Go ^^Sephiria pisze:Go i jej podziękujcie za to, że zmieniłam zdanie zdejmując kilowi bana
a zastanów się dlaczego tak właśnie było i jest...Sephiria pisze:jedyna osoba która faktycznie podjęła się rozmowy zamiast machnąć ręką "bo Sephi i tak powie nie"
chyba trochę przesadzasz, co?Sephiria pisze:tak samo jak nieustanne obgadywanie kogoś na GG
jak na razie nikogo nie będę katował lekko zboczonymi avami z Edem (spokonie, jeszcze będziecie pawiować na jego widok
tymczasem Hakim, książę z Indii

Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
- Nienormalny_PS2
- Malboro