Bubble i bravey - spróbuj nw sklepie w Rabanastre za Clan Hall albo w ukrytym sklepie w Necrohol of Nabudis. Jeżeli chodzi o kupowanie w hunter camp to może dałeś za mało trofeów. Jeżeli dalej nie udało ci się zrobić tego wszystkiego to może rzeczywiście musisz pociągnąć fabułę.olsen pisze:skąd wytrzasnąć bubble i bravery?pytałem już, jak kupować itemy od gościa z hunter camp(jeden z dwóch obok trójki bangaa), ale gdy podchodzę do niego i pytam, nie chce mi nic sprzedać
jestem w drodze do archades, może za wcześnie?amoże trzeba najpierw coś zrobić w grze?????????
Final Fantasy XII - POMOC
Moderator: Moderatorzy
Ostatnio zmieniony wt 14 sie, 2007 13:00 przez mati90, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kupo!
Bodajże w drugim pomieszczeniu (idąc od Salikawood) jest długi korytarz prowadzący na północ, do pustego pokoju. Należy podejść do słupa w kącie i kliknąć X.
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
-
- Kupo!
-
- Kupo!
-
- Kupo!
Lol. Nie oczekuj, że w każdej skrzynce znajdziesz Masamune, 10 Megalixirów i 100 000 gil.mephisto69 pisze:ahaaa
to teraz mi powiedz czemu jak otwieram jakies skrzynki to tam nie mam jakiejs super broni (albo nawet zwyklej) tylko smieszne sumy pieniedzy (czy w XII tez jest LUCK ) i jakie miecze sa najlepsze i jak je zdobyc (o jakis zbrojach i tarczach tez mozesz napisac
A na najlepsze bronie musisz jeszcze poczekać. Na tym etapie gry jest jeszcze za wcześnie. Potem będziesz mógł kupić Tournesola i Ultima Blade w trybie Bazaar, po zdobyciu odpowiedniego lootu. A Masamune i Ragnaroka dostaniesz za pokonanie Gilgamesha i Ixiona- na to też troche za wcześnie.
mephisto69, o tym najlepszym możesz już zapomnieć ( bo widze że otwierasz wszystkie skrzynki
) na bazarze dostępny jest tourensol ( nie zbieraj na więcej niż jeden, bo nie kupisz), możesz wyciągnąć z urny Ultima blade, lub kupić na bazarze ( ja zaraz sprawdze czy można mieć dwie, bo jeden mam a na drugi brakuje mi jednego składnika), jest jeszcze Wyrmhero Blade ( dużo się musisz napracować żeby go kupić ) i zapomnieałbym o Excalibur
( tego wyciągniesz z urny, skrzynki, jak będziesz miał szczęście
.
Ze zbroi ja używam maximilliana. Tarczy nie używam
ps.
Pisze skarge, protest, petycje do producentów gry, w związku z tym, że nie można mieć więcej niż jednego tourensola
:D

Ze zbroi ja używam maximilliana. Tarczy nie używam

ps.
Pisze skarge, protest, petycje do producentów gry, w związku z tym, że nie można mieć więcej niż jednego tourensola

Ostatnio zmieniony wt 10 kwie, 2007 18:35 przez yaqub, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest potrzebny, ale właśnie do sprzedawania. Sprzedając loot otrzymujesz nowe rzeczy do kupienia w trybie Bazaar. Tak więc możesz spokojnie sprzedawać.
EDIT: (Chyba że ja czegoś nie wiem :D )
EDIT: (Chyba że ja czegoś nie wiem :D )
karollo, wejdz tu: http://www.gamefaqs.com/console/ps2/file/459841/45662 sprawdz jakie looty są potrzebne i do czego a reszte sprzedawaj, kasa się przydaje 

-
- Kupo!