"Alpha, teleportuj ich do centrum dowodzenia". I cały Alpha.
"Ajajajajaj". O nieeee... _^_"""""""""""""""""
Przepraszam za off

Moderator: Moderatorzy
myślę, że coś tak prostego to sobie samemu można napisać. kiedyś zrobiłem sobie w telefonie fanfary z FF :Dkay350 pisze:Mam takie małe pytanko- wie ktoś może jak mozna dostać dzwonek na telefon z motywem Zordona z Power Rangers? :D Kurde bo szukam i znaleźć nie mogę... taka prosta melodyjka jak "wojownikom" dzwoniły zegarki i się za chwilę musieli teleportować :D Jak ktoś pomoże będę bardzo wdzięczny
No owszem :D PR to jest niezły łach... ale ciiiicho kiedyś to oglądałem namiętnie (tylko nikomu nie mówcie, ok?Nienormalny_PS2 pisze:Ależ mi teraz przypomniałeś ten szit _^_ Cooo to za gówniany serial jestAle muzyczka ta rzeczywiście na fazkę dobra. "ty ty, tyry ty ty!!" :D I ten cały Zordon... Typa głowa i jego głos to ogólnie wybuchowa mieszanka, hahah."
"Alpha, teleportuj ich do centrum dowodzenia". I cały Alpha.
"Ajajajajaj". O nieeee... _^_"""""""""""""""""
Ahahahahahahahaa.... lol wymiękam xDSephir pisze:"Tommy wysłał Dragonzorda i zniszczył miasto. Power Rangers postrzymali Smokozorda, a Jason (Czerwony Wojownik) zniszczył Ciemny Miecz. Zordon powiedział, że jeżeli Smokozord połączy się z Mastodonem, Triceratopsem i Tygrysem Szablozębnym powstanie Mega Dragonzord."
"Kiedy pojawił się Lord Zedd, który zniszczył Dino zordy, Zordon dał im Thunder zordy (Grzmotozordy), które po połączeniu powstanie Thunder Megazord, a po połączeniu z Tigerzordem powstanie Mega Tigerzord"