FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Oblivion

Post autor: Oblivion »

Nic w opisie nie było o kolejności skrzynek tylko komnat.....a wręcz przeciwnie było napisane że kolejnośc otwierania skrzynek nie ma znaczenia :( :( nie ważne...zdecydowałem się otworzyć tylko 8 i poszedłem na omega weapon.W sumie straciłem "tylko"99 warp spehre :?
xychu

Post autor: xychu »

Go Go Yubari --> OMFG! Płacą Tobie za nadzór nad tym wątkiem, czy co? Chodzi mi o to, że nigdzie w sieci nie widziałem tylu głupich i śmierdzących leni! Wyrazy współczucia i szacunku. [wazelina mode off] ;P

Żeby nie było OT. Chodzi o te skrzynie w Omega Ruins. Czy to normalne, że pozostałe skrzynie w komnacie znikają po udanym otwarciu jednej? Czasem się to zdarza. A może pokonanie Omega Weapon ma na to wpływ? Wybaczcie, jeśli ten problem był już wyjaśniony wcześniej, ale nawet taki duet Szukaj z Google nie ma siły na tych leni...

- Nemesis - za złapanie wszystkich stworów z wczesniejszych aren i pokonanie wszystkich bossów (Master Sphere x10)

Mam nieśmiałą nadzieję, że nie w liczbie 10 każdy stwór?!?
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

xychu pisze:Mam nieśmiałą nadzieję, że nie w liczbie 10 każdy stwór?!?
Właśnie niestety problem w tym że trzeba złapać wszystkich po 10...
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
aden
Kupo!
Kupo!

Post autor: aden »

Hm.. można ominąć Dark Valefora przy wejsciu do wioski? Musiałbym skoczyć do świątyni bo skarbu tam nie zabrałem a do animy potrzebny.
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Nie, nie można go ominąć - trzeba pokonać... Jak? To: http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=72 albo Zanmato...
SetoVII

Post autor: SetoVII »

Zastanawialem sie gdzie mozna znalesc fortune sphere w ffx? bo sam znalazlem z 2 sphery...
a z nudy nie mam juz co szukac :P
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Monster Arena -> Original Creations -> Earth Eater.
SetoVII

Post autor: SetoVII »

do penaca sie przygotuje z luckiem - 150 :P dzieki za namiary
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

SetoVII pisze:150
Po co Ci aż tyle :| 80 spokojnie starcza hmmmm przynajmniej u mnie :roll:
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Eiko pisze:Po co Ci aż tyle :| 80 spokojnie starcza hmmmm przynajmniej u mnie :roll:
Może dla przyjemności ;] W sumie to według poradników aby za każdym razem go trafić trzeba mieć około 120, ale nie czułem już różnicy podczas walki, bo wystartowałem do niego z wszystkim statystykami na 255 :wink:
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
King VERMIN!
Cactuar
Cactuar

Post autor: King VERMIN! »

Współczucia. Luck najbardziej upierdliwie się maksuje ><''
kantek

Post autor: kantek »

mam pytanie... chce zdobyć Anime i mam problem ze skarbem w Zanarkand... Czy musze pokonać Dark Bahamuta żeby go zdobyć? jak nie to w jaki sposób moge go zdobyć?
Robert L

Post autor: Robert L »

Cześć, mam pytanko,czy ktoś może mi wytłumaczyć na czym polega ovedrive-ap?, tzn. ile ap dostajemy dzięki tei umiejętnosci,zakładając, że nie mamy double/triple ovedrive, mi wyszło, że 4400, ale nie jestem pewien..., wyjaśnie może, bo trochę to zawiłe, np. wakka ma tryb ovedrive ustawiony na slayer, zabijam gościa i po walce dostaję dodatkowo( oprócz ap zdobytych normalnie) dodatkowe 4400 ap i jeszcze jedno pytanie: co ile ap dostajemy kolejny sphere level? bo mi wyszło, że co 22000 ap, ale chyba nie w każdym momencie gry tak jest, bo gdyby na początku gry tak było to przy stworkach, za które dostajemy 50ap, na jeden sphere level czekalibyśmy z kilkadziesiąt godzin...
Ostatnio zmieniony pt 06 kwie, 2007 11:44 przez Robert L, łącznie zmieniany 1 raz.
raven_raven

Post autor: raven_raven »

Gdzie można znaleźć te wyścigi na chocobo czy co tam jest? Po prostu chce pojeździć na chocobo i nie wiem gdzie...
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”