Final Fantasy XII - POMOC
Moderator: Moderatorzy
Jest jakiś dobry sposób na zabicie Yiazmata? Walczyłem z nim 4h i tylko 4 kreski mu zostały ale podwoił sobie lvl i zaczął mi siec 9 hitów po około 3000 hp , nie ogarnąłem i uciekłem.
Ostatnio zmieniony wt 14 sie, 2007 12:43 przez mati90, łącznie zmieniany 1 raz.
Niestety normalne ataki zadają max 9999 i nie ma przedmiotów znoszących ten limit.Mayday pisze:Sory że z takim głupim pytaniem wyskakuję ale ciekawski jestem Jest jakiś DMG limit przy atakach fizycznych i magii bo jak wale z mistów to najwięcej mi doszło do 20 tyś DMG (jak na 19 lvl to chyba nieźłe :D ) więc może z ataku fizycznego też tyle możńa
Ostatnio zmieniony wt 14 sie, 2007 12:44 przez mati90, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam pytanie. Chciałem zdobyć "Solid Horn" w Barheim od Surender (czy jakoś tak) W każdym bądź razie z taką szarą żabą. Na stronie www.gamefaqs.com pisze, że poprzez komędę "Poach" można wyciągnąć ten przedmiot, a tym czasem dostaję "Pointed Horn". Czy muszę mieć jakiś "Chain" żeby to wypadało?
Jedyne co mi przychodzi do głowy to POWER ARMLET. Akcesorium do kupna w Balfolheim. Powstrzymuje STOP ale pewnie używasz jakiegos ważniejszego akcesoria...Thidus pisze:Kurde mam problem... wziąłem już Yiazmatie przeszło połowe życia tylko za chwile zabraknie mi Chronos Tear który leczy status Stop który Yiazamat ciągle na mnie rzuca... Remedy mi sie już dawno skończyło
Jest coś jeszcze co powstrzymuje status Stop?
Ale napewno zostawia to Abaddon na Pharos at Ridorana. Mozna to też od niego ukraść. A może brakuje Ci jakiegoś monografu? Moze dlatego nie mozesz tego zdobyć od Suriandera, pewnie o to chodzi. Wykupiłeś wszystkie?Squall pisze:Mam pytanie. Chciałem zdobyć "Solid Horn" w Barheim od Surender (czy jakoś tak) W każdym bądź razie z taką szarą żabą. Na stronie www.gamefaqs.com pisze, że poprzez komędę "Poach" można wyciągnąć ten przedmiot, a tym czasem dostaję "Pointed Horn". Czy muszę mieć jakiś "Chain" żeby to wypadało?
[ Dodano: Pią 30 Mar, 2007 19:17 ]
A ja mam takie pytanie: Gdzie zdobyć ENSANGUINED SHIELD? I czy warto tego szukac? Lubie narazie używać broni jednoręcznej więc korzystam z tarczy.
No to dobrze myśliszRamzes pisze:jezeli ta tarcza to to co mysle bo ja mam:P to jest biedna moze i ma 90 evade ale ma Equip:slow,poison,sap;/

Monografy można kupić na bazarze. Po ich zakupieniu trafiają się rzadsze looty z potworów.karollo pisze:mam pytanie co to są te monografy
Ostatnio zmieniony wt 14 sie, 2007 12:45 przez mati90, łącznie zmieniany 1 raz.
karollo pisze:mam pytanie co to są te monografy
Dokładnie tak. Można je kupić na bazarze:) Kupione są w sekcji KEY ITEM. Są baardzo drogie, jak pamietam koło 25000. W opcji bazar noszą nazwe Forgotten Grimoire. Jest ich chyba siedem bo tyle mamRamzes pisze:jesli domyslam sie o co ci chodzi to chyba o takie rzeczy co robia ze wylatuja "superior" looty z stworow:)