Final Fantasy XII - POMOC

Szukasz pomocy przy FF XII? Właź tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kniaź
Kupo!
Kupo!

Post autor: Kniaź »

1. Moze sprecyzuj pojecie "bron strzelecka" :) Jak chodzi Ci o guna to Fomalhaut, jest w skrzynce w Lhusu gdzie sie zabija Antliona.
2. Luk hmm najlepszy jest Sagittarius czy jakos tak, ale trzeba sie nameczyc z towarem na bazar, jestem w trakcie, wiec jak sie uda to potwierdze :P
3. Rod of faith - po zabiciu Behemoth Kinga i wysluchaniu historyjki tego ktory Ci go zlecil, znajdz kamien przed swiatynia w Mt. Bur-Omisace i uderz go.
Krótki wiersz o życiu:
Leci ćma do ognia, leci i ją wali
Że kiedy doleci, to się głupia spali.
Dziękuję
Ramzes

Post autor: Ramzes »

fomalhaunt jest najlepszy? przecierz to ma tylko 50 obrazen i nawet 9999 nie bierze:P najlepsze bronie powinny brac max;/

i niech ktos mi odpowie na pytanie o skrzynkach w necrohol of nabudis!!;/ mialo byc 16 skrzynek w pewnym miejscu ? bylem tam a tam nic nie ma:/ czy nie mam juz szans miec zodiac speara????
Fantasy Fiends

Post autor: Fantasy Fiends »

Ramzes przykro mi ale Zodiac Speara raczej juz niebedziesz mial

Mam dwa pytania

1)Do kszak84 mowiles ze w barhiem passage jest zodiac escutcheon i ze trzeba zalozyc diamond armlet.Probowalem z 40 razy i nic zawsze znajdywalem knot of rust ,troche gili czasami x-potion i jakasc cieniaska bron. :sad:

Czy cos robie zle ?? Czy miales wszystkie espery albo zbierales wszystkie skrzynki w tej lokacji?? pls pomoz

2)Mam espera Exodusa ale niechce odpalic swojego DeathBlowa(Quickening) probowalem z 10 razy a zawsze pod koniec pisalo "time's up" dlaczego?? :sad:

Inne espery tak niemaja tylko ten jeden prosze o pomoc i z gory dzieki :razz:
Thidus

Post autor: Thidus »

Siema.
Jestem na końcu gry przed ostatnim bossem w Bahamut.
Obecnie zajmuje się Huntami... Do kogo mam iść żeby mi zlecił jakieś Hunty??? bo potrzebuje konkretnie 2: MindFlayer i Yazamate .Z fabuła mam już teoretycznie koniec a nigdzie nie ma Huntów... Ten pierwszy jest mi potrzebny do zdobycia esera bo mam już 11 i brakuje mi 2.
Jak ktoś może mi odpowiedzieć na moje pytania to będe wdzięczny.
predator2010

Post autor: predator2010 »

siemano mam pytanko! prosze o pomoc!!!! gdzie w finalu 12 znalezc najleprze bronie, zbroje,itp? potrzebuje dokladnej lokalizacji. prosze bardzo o pomoc :(
Thidus

Dodam tylko że ostatnim Huntem był Behemoth King.
predator2010

Post autor: predator2010 »

siemano mam pytanko! prosze o pomoc!!!! gdzie w finalu 12 znalezc najleprze bronie, zbroje,itp? potrzebuje dokladnej lokalizacji. prosze bardzo o pomoc :(
Awatar użytkownika
yaqub
Kupo!
Kupo!

Post autor: yaqub »

karollo, żeby wejść na platforme musisz przejść przez zertinan caverns
Awatar użytkownika
Squall
Kupo!
Kupo!

Post autor: Squall »

Mam pytanie. Mam klucz do kontroli wody. W opisie przejścia pisze coś o jakimś mieczu w kawałkach, który jest w kanałach. Czy jego części są w skrzynkach czy tak poprosty leżą?
Awatar użytkownika
yaqub
Kupo!
Kupo!

Squall, z tego co pamiętam to medalion jest w kawałkach nie miecz :)
Fantasy Fiends

Post autor: Fantasy Fiends »

Ja tam niewiem zostaly mi 3 espery do koncia i ide po chaosa :D
Thidus

Ja Chaosa juz mam i potrzebuje zeby ktoś mi zlecił Hunta MindFlayera żeby gość w Jahrze odkrył mi tajemne przejście do kolejnego espera...
Ramzes

Post autor: Ramzes »

niech mi ktos wyjasni czemu w necrohol of nabudis nie bylo 16 skrzynek skoro nigdy wczesniej tam nie bylem i nie otwarlem rzadnch skrzynek?;/ wiem ze w tym pomieszczeniu byly jakies drzwi ale nie idzie ich otworzyc bo jak by szlo to bylby wykrzyknik:P i co jest z tym huntem co trza zrobic na airshipie? latalem w rozne miasta wlazilem na deck i nic;/ a po drugie co z huntem fanfir? nie ma go nigdzie , niby ma byc jakas burza sniezna czy cos ale jak wchodze i wychodze to i tak sie nie pojawia;/
z gory thx
Awatar użytkownika
yaqub
Kupo!
Kupo!

a mi zodiak został :) ale na wszelki wypadek podpakuje lvl :)
Thidus, - The Mine Flayer - ( Mind Flayer ) -
Found: Henne Mines, Phase 1 Dig
Client: Warrior Guromu (Jahara, Lull of the Land)
Bounty: 2200 gil, Carmagnole

[ Dodano: Wto 27 Mar, 2007 21:12 ]
Ramzes, Dojście do Fafnira:
Najpierw pogadać ze zleceniodwacą czyli Relj a potem iść tak przez:
Freezing Gorge, Head of the Silverflow, Icebound Flow, Karydine Glacier, Silverflow's End.
Awatar użytkownika
karollo
Kupo!
Kupo!

Post autor: karollo »

wiecie może jak można zdobyć dodatkowego espera w Paramina Rift :?:
Zablokowany

Wróć do „Help - fabuła, przejście, techniczne”