Cała prawda.
Moderator: Moderatorzy
- Nienormalny_PS2
- Malboro
- Go Go Yubari
- Ifrit
-
- Kupo!
Facet w dziwnym nakryciu głowy: Iimo, suguma yatogukaiese! (5 minut pseudojapońskiego bełkotu) To co, popisałem się znajomością języków - umówisz się ze mną?
Yuna: Zzzzzzzzz... He? Co? Coś mówiłeś?
Facet: Pytałem...
Yuna: (patrzy na zegarek) Oj! Już tak późno! Sorry, muszę lecieć na chippendales u Paine!
Facet:
Yuna: Zzzzzzzzz... He? Co? Coś mówiłeś?
Facet: Pytałem...
Yuna: (patrzy na zegarek) Oj! Już tak późno! Sorry, muszę lecieć na chippendales u Paine!
Facet:

BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
W rzeczy samej, kolejka należy się kilowi. Mimo mojej "rezerwy" do jego osoby, po prostu nikt go nie pobił - o ile na początku prowadził kwazi, to kil wszystkich zdystansował i po jego poście nikt już nie chciał się odzywać, bo chyba wszyscy zdawali sobie sprawę że nic lepszego nie padnie.Lenneth pisze:To ja dobiję do ósemki, żeby Sephi już mogła przekazać pałeczkę (...kilowi...? ^__^)
Z prawdziwą przyjemnością ogłaszam kila zwycięzcą - tekst o maturze po prostu zabił wszystkich _^_. Brawo.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
- Go Go Yubari
- Ifrit