Dzięki, ale ja to nic przy Garnet ^^"dark_raven pisze:Gveir, widzę, że słuchasz średnio 100 kawałków dziennie- nieźle...
Last. fm - grupa Krypta FF :]
Moderator: Moderatorzy
Cóż, to się będzie powtarzać - mi to robi często, a i reszcie userów Last.Fm co najmniej też często. Czasem samo się naprawia, a czasem trzeba reinstalować program.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Rzeczywiście... Garnet ma 127 na dzień.... Jak ona to robi? Może słucha krótszych kawałków :DGveir pisze:Dzięki, ale ja to nic przy Garnet ^^"
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
- Nienormalny_PS2
- Malboro
Już raz z Cierniem doszliśmy do tego samego wnioskudark_raven pisze:Rzeczywiście... Garnet ma 127 na dzień.... Jak ona to robi? Może słucha krótszych kawałków :D

Ale to samemu sobie się wkleja w profildark_raven pisze:O, ale Garnet nie jest "tru listenerem". A Gveir jest- ciekawe....

Rzeczywiście... A już myślałem, że jakieś przekręty za tym stoją :DGveir pisze:Ale to samemu sobie się wkleja w profilKliknij na tym u mnie, a zostaniesz przeniesiony do strony gdzie możesz sobie wybrać co chcesz wkleić do swojego profilu (dostaniesz link) i wklej sobie w profil.
Cholera... Znowu prawie godzina słuchania i kilkanaście utworów poszło w PiS*u... Znowu zainstalowałem LF- chyba trzeba to robić co pół godziny...
Jasne, ale fajne są te wszystkie diagramy- czego słuchasz teraz, czego słuchałeś kiedyś, którzy znajomi słuchają tego co ty... Jeżeli co drugi kawałek nie jest zapisywany, traci to sens...kilmindaro pisze:Muzyki słucha się po to, by słuchać muzyki, a nie nabijać licznik
Sypiam z kierowniczką Last.Fm, ot codark_raven pisze:Rzeczywiście... A już myślałem, że jakieś przekręty za tym stoją :D

Mi dzisiaj też godzinę tak nie robiło, ale wszystko samo wróciło do normy - czasem poczekaj a wróci do scrobblowania.dark_raven pisze:Cholera... Znowu prawie godzina słuchania i kilkanaście utworów poszło w PiS*u... Znowu zainstalowałem LF- chyba trzeba to robić co pół godziny...
czasami tak jest i tyle :]soniq17 pisze:Fuck to jakieś zaraźliwe jest. Właśnie mi to samo wyskoczyło... Hmm...
no ja już mam 10k na koncie, szczęsliwym songiem było: Electric Six – Dance Commander ^^
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Ghratulacje :] A to nie ci od Gay Bar?Gagarin pisze:no ja już mam 10k na koncie, szczęsliwym songiem było: Electric Six – Dance Commander ^^

No i ja się pochwalę - 25k tracków, numerem tym okazał się kawałek: Dark Tranquillity - My Negation, uprzednio specjalnie wybrany do tego zaszczytnego miejsca :]
umm, ludzie, przypominam, że muzyki słucha się dla przyjemności a nie dla kilku cyferek i tabelek na lascie. sam miałem opory przez zalogowaniem się tam bo bałem się, że zacznę słuchać muzyki dla nabijania statystyk, co byłoby chore co najmniej.Jaco pisze:14k.... (Soilwork – Like the Average Stalker ) Wolno mi to idze przez te studia.. i Gags mnie wkrótce wyprzedziSiara...