Final Fantasy XII - POMOC
Moderator: Moderatorzy
www.gamefaqs.com > tam znajdziesz odpowiedzi na większość pytań bo zaczyna się tu chat robić a nie forum
(80 rare game)

Siema.
Mam dwa pytania:
Pierwsze to chodzi o espera CUCHULAINN w Garamsythe Waterway.Czy musze mieć jakoś przełączone w odpowiedniej kolejności te kapliczki żeby dojść do tego espera?
bo nie umie go znaleźć.Oczywiśćie mam już wykonanego hunta White Mousse.
Drugie to co trzeba zrobić żeby zdobyć hunta Gil Snapper?
Z góry dzięki!
Mam dwa pytania:
Pierwsze to chodzi o espera CUCHULAINN w Garamsythe Waterway.Czy musze mieć jakoś przełączone w odpowiedniej kolejności te kapliczki żeby dojść do tego espera?
Drugie to co trzeba zrobić żeby zdobyć hunta Gil Snapper?
Z góry dzięki!
- Schrödinger
- Cactuar
- Kontakt:
Geez, dante, czy ty masz chociaż jedną zagadkę czy quest, którą rozwiązałeś sam?dante001 pisze:Pierwsze to chodzi o espera CUCHULAINN w Garamsythe Waterway.Czy musze mieć jakoś przełączone w odpowiedniej kolejności te kapliczki żeby dojść do tego espera?
Patrząc na przełączniki, od prawej strony W (West), SW (South West), SE, E:
1. E i SE nastawiasz na "on" a W i SW nastawiasz na "off"
2. idziesz tam gdzie nie mogłeś iść przez wode. jest tam przycisk.
3. wracasz. otwierasz E i SE, zamykasz natomiast W i SW
4. to samo co 2
5. otwierasz W zamykasz SE, E i droga wolna
P.S. Może ta gra jest za trudna dla ciebie? Może angielski powinieneś najpierw podszkolić. Nie jest ci głupio, że pytasz o każdy krok co masz robić? To jest miejsce do zadawania pytań, owszem. Ale jest chyba granica, bo jaką to ty masz przyjemność i satysfakcję kiedy to nie ty przeszdłeś przez grę tylko ludzie za ciebie to zrobili a ty tylko wykonywałeś ich polecenia.
Mam nadzieje, że cie nie obraziłem bo nie taka była intencja.
"Jestem pączkiem"
J.F. Kennedy 1963 Berlin
J.F. Kennedy 1963 Berlin