Albo udanie się na spoczynek do Domitory w Gardenie - lub komar w Hotelu dowolnego miejsca na świecie :Dandchaos pisze:Artenatywą jest użyć na GF przedmiot G-returner.
FFVIII Pomoc: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
Pobiegaj troszkę przed jaskinią aż spotkasz niebieską latającą mantrę (nie pamiętam jak się nazywa), mozesz od tej istoty zassać umiejętnością draw zaklęcia Ice/blizzard (też nie pamietam nazwy). Przyda się jak chcesz szybko pokonać Ifrita.Harima_Kenji pisze:a bez niej jakoś nie mam ochoty się rzucać na Ifrita
- ..::PHOENIX::..
- Kupo!
A ja nie potrafie przejsc Omegi normalnie porażka brakuje mi jeszcze tylko edena i bylo by extra ale z Omega sie juz mecze dobre dwa dni, myslalem ze pojde na latwizne i uzyje The End oczywiscie mialem to do wykorzystania ale za szybko naciskalem "X" i przelecial mi ten czar juz sam nie wiem co zrobic.
Kto mi zdabedzie Edena i pokona Omege
Kto mi zdabedzie Edena i pokona Omege

Co do The end (jeśli grasz na PSX) wystarczy otworzyć klapkę o ile się nie mylę
I jak znajdziesz czar to x to zamknąć
Tylko po co przechodzić takiego bossa za pomocą The end
Lepiej się przygotować :D Odpowiednio i wtedy grać 

"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Gram na PC, wiem ze przygotowanie itp ale jestem przygotowany moje postacie są na 100lv (Zell, Squall, Selphie) większość GF również, umiejętności GF również wyuczone Auto-Haste, Auto-Potion, Auto-Protect itd, czary Haste podpięte od Spd, Lion Hearta itd itp i dalej mam problem zabija mnie a jak na zlość Ultima rzuca Pillara x3 i po "szpilu"Eiko pisze:Co do The end (jeśli grasz na PSX) wystarczy otworzyć klapkę o ile się nie mylęI jak znajdziesz czar to x to zamknąć
Tylko po co przechodzić takiego bossa za pomocą The end
Lepiej się przygotować :D Odpowiednio i wtedy grać

http://video.google.pl/vi...&q=omega+weapon Tu masz szybki sposób na pokonanie Omegi. Wiesz ja nie miałem Zell'em 100LV tylko ok. 60 i bez problemu pokonałem Omege. Jak szybko wykonujesz nim limity to walka trwa ok. 10min.e398 pisze:Gram na PC, wiem ze przygotowanie itp ale jestem przygotowany moje postacie są na 100lv (Zell, Squall, Selphie) większość GF również, umiejętności GF również wyuczone Auto-Haste, Auto-Potion, Auto-Protect itd, czary Haste podpięte od Spd, Lion Hearta itd itp i dalej mam problem zabija mnie a jak na zlość Ultima rzuca Pillara x3 i po "szpilu"

Nie zabardzo pamiętam walki z omega ale nie powinna byc taka trudna, moj kumpel nigdy nie cwiczył i nie zbierał magii w 6 h doszedł to polowy 3 cd na 30-35 lvl, ale z omega nie bylo tak latwo ( ataki po kilka tysiecy ) ja za to mialem 255 vit i te ataki to bylo marne 100-400 i nie bylo prob. Chociaz watpie zeby komukolwiek chcialo sie grac 10 h zeby namaxowac postacie ;/ slyszalem za to ze pewien koles 40-50 lvl postaci i bez ultimate limit ( mowa o lwie serce), a skoro meczysz sie 2 dni z omega to powinienes znac ja dobrze ( czyli co kiedy robi itp) i znalezc slaby punkt (strategie). Chcialem powiedziec ze nie ma tylko 1 sposobu na jej pokonanie.
p.s. skoro masz 100 lvly to edena zdobyc to latwizna
Życze powodzenia
p.s. skoro masz 100 lvly to edena zdobyc to latwizna
Życze powodzenia