Final Fantasy XII - POMOC
Moderator: Moderatorzy
Trenuj tam gdzie Cię nie ubiją szybkoSquall pisze:Mam dosyć duże pytanko a, właściwie 2... 1: Czy ktoś wie gdzie można się dobrze przypakować przy 7 LV. i po misji z zabiciem tego gościa z pomidorem zamiast głowy? Wiem że, to dziwne pytanie ale, FF XII mam od wczoraj i jeszcze tak się nie oriętuję a, te Wilki i kaktuary dają mało doświatczenia. Chcę się rozprawić z tymi potworami z listy poszukiwanych ale, one są dobre a, ja nie mam się na czym trenować.

W sklepie z broniąSquall pisze:2: Gdzie można kupić jakąś dobrą broń? Mam narazię Iron Sword...

http://www.k-ff.com/Finalf12/index.php?n=7Saruman pisze:no a ktos odpowie mi na moje pytanie co tam trzeba z tym chocoboco zrobic zeby przejsc do tych henne mines?
Quest z kapliczkami prowadzi do espera Exodus. Tu jest opisane jak się do niego dostaćyaqub pisze:w lokacji mosphoran highwaste są jakieś kapliczki czy źródła, o co chodzi i ewentualnie co trzeba zrobić aby woda we wszystkich płynęła, bo przypuszczam, że dzięki temu można będzie wejść do lokacji obok

Potworek Bune to taki potworek bez głowy z mieczem i można go spotkać np w Penumbra.kszak84 pisze:Siema. wie ktos gdzie w pharos mozna spotkac potworka Bune
Ostatnio zmieniony pn 13 sie, 2007 19:02 przez mati90, łącznie zmieniany 1 raz.
Siema.Mam 2 pytania.
Pierw dalej chodzi mi o medaliony potrzebne do espera CHAOS a dokładnie tego który jest podzielony na 4 części-jestem przy 2. Wziąłem list z 3 kierunkami z apartamentu w Lowtown i ktoś na forum mi napisał że przełączniki są w centralnej częci kanałów... chyba tam gdzie są te kapliczki??? bo jak tam to tam jest potrzebny klucz Sluice Gate... Czy te przełączniki są tam gdzie te kapliczki czy w innym miejscu?
Po drugie chciałbym wiedzieć gdzie jest DORATO bo mam u niego wykonać Hunta ale nie ma go w wiosce w Dalmasce-jest tam tylko jego żona... Więc gdzie on jest?
Pierw dalej chodzi mi o medaliony potrzebne do espera CHAOS a dokładnie tego który jest podzielony na 4 części-jestem przy 2. Wziąłem list z 3 kierunkami z apartamentu w Lowtown i ktoś na forum mi napisał że przełączniki są w centralnej częci kanałów... chyba tam gdzie są te kapliczki??? bo jak tam to tam jest potrzebny klucz Sluice Gate... Czy te przełączniki są tam gdzie te kapliczki czy w innym miejscu?
Po drugie chciałbym wiedzieć gdzie jest DORATO bo mam u niego wykonać Hunta ale nie ma go w wiosce w Dalmasce-jest tam tylko jego żona... Więc gdzie on jest?
Przełączniki to te kapliczki do których jest potrzebny Sluice Gate, który dostaniesz za jednego hunta (to chyba był White Mouse). Jak dobrze poprzełączasz przełączniki to fragment medalionu pojawi sie na środku łuku (powinna być scenka).dante001 pisze:Wziąłem list z 3 kierunkami z apartamentu w Lowtown i ktoś na forum mi napisał że przełączniki są w centralnej częci kanałów... chyba tam gdzie są te kapliczki??? bo jak tam to tam jest potrzebny klucz Sluice Gate
DANTRO jest w Dalmasca Eastersand w małej wiosce (właściwie to chyba nawet nie jest wioska) z jednym budynkiem zaraz za lokacją z zielonym dinozaurem.dante001 pisze:Po drugie chciałbym wiedzieć gdzie jest DORATO bo mam u niego wykonać Hunta ale nie ma go w wiosce w Dalmasce-jest tam tylko jego żona... Więc gdzie on jest?
Ostatnio zmieniony pn 13 sie, 2007 19:02 przez mati90, łącznie zmieniany 1 raz.
Na stronie www.gamefaqs.com wszystko znajdziesz.Fortis pisze:Czesc jestem tu nowy ale gram w Finale juz jakis czas. Mam jedno pytanko a mianowicie gdzie sa te ukryte sklepy w Nebudis bo nie moge ich znalesc ??. Wiem ze to pytanie juz bylo i nawet ktos podal mape ale ona nie dziala i chcial bym aby ktos mi podpowiedzial. Z gory dzieki
Pozdro
Jeżeli masz założonego DA to wszystko jest w porządku. Najwyraźniej masz pecha. A co do urn to wystarczy wrócić się 3 lokacje wstecz i skarb się respawnuje.Fortis pisze: Bylem juz 2 razy po Excalibura szedłem zgodnie z mapa ktora tu znalazlem zalatwilem ultime i nawet mam Diamond Armlet a mieczyka jak nie ma tak nie ma i tu moje Pytanko czy robie cos nie tak ??