CZY WIDZIELIŚCIE TE PARODIE ZROBIONE PRZEZ KONAMI DO MGS3? z tego co pamiętam, to chyba udostępniają się po przejściu gry
Ta... o ile masz Sub'a

Filmiki można bez problemu obejrzeć na YouTubie, polecam "Metal Gear Sigint" - genialna parodia ;D
nic, pójdzie na emeryturę :]
Nope, po to powstał oddział Kojima Production, on dalej będzie robił gry, sam powiedział, że chętnie jakąś grę na Wii zrobi. Co by Kojima nie zrobił, będzie kojarzony na wieki z Metal Gearem. Co nie zmienia faktu, że każdą jego grę kupię, w końcu - REŻYSER sprawdzony

Zresztą, sam już pisał, że MGS'a już czas zakończyć.
Ty chyba jak Rambo... :] nieśmiertelny... taaaak ja sie z nim identyfikuje, ciągle zabijam ludzi, mam kupe broni w chacie i niedługo umrę... oj Gveir :]
Gveirowi chodziło chyba o to, że jest jak człowiek pod tym względem bo zachowuje się jak człowiek: ma swoje wątpliwości, uczucia, oraz cel w życiu (dobitnie ukazane w outro do MGS2). Rambo mówisz? Snake'a praca to zabijanie ludzi, co by nie gadać, walczy całe życie, ale w przeciwieństwie do Rambo, jest to postać tragiczna. Zabójca własnego ojca, bratobójca, człowiek który nie może zaznać przyjaźni (Grey Fox), ani miłości (Meryl), człowiek który jest produktem ludzkiego zła (Les Enfants Terrible) i za którym podąża widmo śmierci, który może umrzeć w każdym momencie (FoxDie), ale jednak człowiek który - jak twierdzi - walczy w to co wierzy (zresztą, tak samo jak Fox). Nie porównuj Gags Snake'a do Rambo
[ Dodano: Czw 01 Lut, 2007 22:40 ]
Gveir mnie wyprzedził

Do tego - NIESPODZIANKA - napisaliśmy do samo ;P Gveir, spytaj się rodziny czy nie masz jakiegoś zaginionego brata-bliźniaka? (chociaż mieć bliźniaka w dzisiejszych czasach to obciach

)