Może nie masz któregoś z Monograph'ów. Sprawdź na bazarze czy nie masz jakiegoś Grimoire i wrazie czego kup wszystkie jakie tylko znajdziesz dostępne.
a walsnie... co daja te Monography?
Moderator: Moderatorzy
Whale Whisker: jako Bazaar Packages możesz kupić za 6k, nazwa: Whisker of the Beast, Loot: quarius Gem (x4), Corpse Fly (x3), Mythril (x3)sosin pisze:Mam pytanko: Jak zdobyc Whale Whisker, Grand Armor i Yagyu Darkblade![]()
Kod: Zaznacz cały
Necrohol of Nabudis, upuszcza Helvinek, ktory pojawia się po tym jak ubijesz 7 x Over Soul w second area.
Ja dopiero kilka dni temu zakupiłe Golden Amulet (chyba, bo nie pamiętam nazwy) i najpierw chce całą licencje zrobić, dzięki za podpowiedźsosin pisze:Przez wiekszoś przechodzenia gry nosiłem Embroidered Tippet (doubles EXP), tylko na niektóre walki zmieniałem na inny przedmiot w zalezności od przeciwnika. POZDRO
Mapka jest tu .Yeti pisze:Zabardzo nie rozumie tego jak to trzeba zrobic zeby zdobyć Grand Armor. Gdzie sie znajduje second area, i co to za przeciwnik Over SoulSchrödinger pisze:Grand Armor: Kod:
Necrohol of Nabudis, upuszcza Helvinek, ktory pojawia się po tym jak ubijesz 7 x Over Soul w second area.
Heh lepiej kupić Embroidered Tippet zwiększający exp dwukrotnie. Ja gram sześcioma postaciami wahającymi się levelami od 82~88 i każda z nich ma kompletną tablicę licencji i po 5000 LP nadwyżki. Licencje i tak zdążysz wszystkie uzupełnić więc lepiej wbijaj lvl. (Embroidered Tippet kupisz w Old Archades za 5000 gil)yaqub pisze:Ja dopiero kilka dni temu zakupiłe Golden Amulet (chyba, bo nie pamiętam nazwy) i najpierw chce całą licencje zrobić, dzięki za podpowiedź