FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
Idź na Moonflow - tam jest Ochu o ile mnie pamięć nie myli... To, że jest przyporządkowany do djose highroad (albo Mi'hen - zdecyduj sie... -__- ) o niczym nie swiadczy... Idz na Moonflow - stocz z 5 walk - zobacz czy bedzie - co ci szkodzi sprawdzić ?olsen pisze:co mi po moonflow area,?brakuje mi go w djose highroad
Nie przesadzasz?
Skoro wiesz w jakiej lokacji się znajduje to ją dokladnie przeszukaj - po wejsciu na plaże trzymaj się ciągle jednej strony i zwiedz każdy zakamarek a na pewno znajdziesz... Odrobina samodzielności na litość boską! Na Krypcie zresztą wszystko jest "co gdzie leży" (nie mow tylko "ale niedokladnie pisze..
" ) 

- Go Go Yubari
- Ifrit
Ehh... Te wszystkie celestical weapon trzeba zdobyć przed Jehtem?
Dop. Luci: [shadow=blue]OZNACZAJ SPOJLERY!!![/shadow]
Kod: Zaznacz cały
Teraz go zabiłem, scenki obejrzałem i sie rozkleiłem, bo koniec;/ Filmik, że jest w wodzie a potem na powierzchnie wypływa usmiecha sie i bialo sie robi. potem jest The End i trzeba konsole resetowac... Czyli Jeht jest koncem koncow tej czesci?
Dop. Luci: [shadow=blue]OZNACZAJ SPOJLERY!!![/shadow]
Ostatnio zmieniony pt 19 sty, 2007 16:46 przez Milka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Go Go Yubari
- Ifrit
Weź, bo jeszcze wyda te 50 zł na to dno -_- choc jak FFX go rozkeliło, to pewnie uzna to za najlepszego Finala -_-kwazi pisze:Jak chcesz dalej sie pobawić z Yunie - proponuje FF X-2...
Jechtem*Milka pisze:Te wszystkie celestical weapon trzeba zdobyć przed Jehtem?
Nie nie trzeba. Jecht to pikuś. Jak cię gra zadowoliła to olej celestale, ale jak jestes ambitny zdobądx je i powalcz z Nemesisem i Penancem... Opisy sa na stronie.