A teraz kolejne :D :
1. Gdzie dostane spell'e Syphon i Renew ?
2. Jak zdobyć drugiego espera w Stilshrine of Miriam ?
Moderator: Moderatorzy
Mam ten sam problem. Rowniez zrobilem to wszystko i gdy poszedlem do tej lokacji z tymi kaktusami to jest napisane ze to Dynasty Cactoid ale nic nie znalazlem.mati90 pisze:Mam też inny problem. Chodzi o gościa z workiem stojącego w Rabanastre w zachodnim wyjściu z miasta. Gadam z nim, potem idę do gościa siedzącego na fontannie, potem do Nortona w Lowtown. Następnie poszedłem do Dalmasca Westernsand do dwóch kaktusów. Ponoć przy jednym znajduje się jakiś kwiat do zebrania, ale podchodzę do każdego ze wszystkich stron i nic nie ma. Pomocy!
soniq17 pisze:A teraz kolejne :
1. Gdzie dostane spell'e Syphon i Renew ?
2. Jak zdobyć drugiego espera w Stilshrine of Miriam ?
Talk to the client to get the Site 3 key. Go to the area where you foughtaigorr pisze:Sorki za napewno bzdurne i banalne pytanie ale jak dostać Site 3 Key??
Jeżeli pytanie jest za trudne, bądź źle sformułowane to proszę o cierpliwość i już doprecyzowuje. Mianowicie...szukam Marka Antliona a jest On w Lhusu Mines a dokładnie Site 9 a żeby się tam dostaćlecz niestety przy akceptacji zadania nie dostałem owego, Site 11 też nie ma ale z nim jakoś dam radeYou get the Site 3 Key after accepting the hunt
Aha i korzystając z okazji, gdzie mogę kupić diamond armlet ??
Riken pisze:W Rabanste przy wyjściu do Westersand stoi koleś z workiem (rasy Banga)...zagadaj i powie Ci żebyś szedł do innego kolesia (nie pamiętam imienia ale siedzi na fontannie w centrum Rabanstre)...zagadaj a on Ci każe isc do innego kolesia (chyba ma imie Norton i siedzi w Lowtown w Rabanstre)...następnie idz do tego z workiem i on każe Ci znależć kwiat w Westersand(znajduje sie na najmniejszym terenie w Westersand)...Zanieś mu kwiat a burza zniknie.
THX @Riken, z rozpędu to i Ragnaroka rozpłatałem,Riken pisze:
Talk to the client to get the Site 3 key. Go to the area where you fought
Rocktoise and you can use the key to open the gate. Head toward the south
and west, your goal is Site 9. There is a handy gate crystal on the way.
Niestety cienko u mnie z angielskim więc musisz sobie przetłumaczyć![]()
![]()
Pozdro.
Czytaj poprzednie postyBoni pisze:Jak mam spotkać węża. Rank V, Zerthina Caverns od strony jednej z pustyń.
Riken pisze:Marilith znajduje sie dokładnie tu:
http://img168.imageshack.us/img168/7825/pb070168cx3.jpg
Wejdz do jaskini od strony Dalmasca Westersand i poczekaj w tym mijscu kilka minut![]()
Pozdro.