Moderator: Moderatorzy
Jedna rada od serdecznego kumpla z Krypty . Jeśli nie jesteś pewien pisowni wklej sobie post do worda i popraw błędy ortograficzne . Niektóre naprawdę biją po oczach .squall94 pisze:ruzne
A i tu cie zdziwię,strzelają mu i to nie raz.Na początku wpuszczał kilka szmat,ale potem sie szkolił co raz bardziej i mam teraz tak wyszkolonego,że specjalnie daje przeciwnikowi dać szanse do strzału,by Keppa se pobronił.dark_raven pisze:Pewnie masz tak jak ja- przeciwnicy nawet strzału nie mogą oddać na Twoją bramkę. Więc bronić mógłby nawet Tidus, a i tak byłoby n do zera.
Dla szpanu oczywiście. Najlepsi bramkarze i obrońcy nie są przecież do tego, żeby grać, bo mocna obrona nie jest potrzebna, jak się strzela minimum 6 bramek na mecz, tylko do szpanowania nimi w takich miejscach jak Krypta. (TomajS pisze:A propo piszecie tu co niektórzy,że macie taki skład,że nawet wam do bramki nie podpłyną,to po co wam najlepsi bramkarze,jak i tak mają wolne w całym meczu
_^_ Zauważ że SH maleje wraz z odległością, z jakiej strzelamy, a wiec to naturalne, ze najlepiej jest ustawiac sie do strzału jak najblizej bramki. Zawsze pozostaje tez element losowy i nawet z SH niższym niż CA bramkarza może nam się udać.jasior pisze:Czy mój zawodnik musi być blisko bramki żeby strzelić?? Bo mam Berrika na obronieA poza tym to bramkarz odbija tylko wtedy gdy SH jest mniejsze od jego CA.
no wiesz, czasami sie różne rzeczy dzieją w Spher'ze więc wiesz,Syriusz15 pisze:Po co Ci ta informacja skoro i tak Berrik z obrony ma raczej słabe szanse , by ustrzelić gola ?? Chyba że ze śpiącym bramkarzem ;d