Cała prawda.
Moderator: Moderatorzy
Well, well, well, what have we here?
Wyróżnienie za wicie, rozumicie, nawjonzania wędruje w ręce: Ababeba!
Wyróżnienie za maksymalny ładunek uroku w minimalnej długości tekście otrzymuje: kwazi!
Wyróżnienie za Just Plain Television Special sfruwa w łapki: kilmiego!
I wyróznienie za najbardziej oderwany od obrazka tekst ozdobi dziś skronie: GoGo!
W sumie zaszczytne prawo do wrzucenia nowego obrazka i pobycia przez dwa dni fajnym wygrywa.... Tamdadadam! Ababeb!
Wyróżnienie za wicie, rozumicie, nawjonzania wędruje w ręce: Ababeba!
Wyróżnienie za maksymalny ładunek uroku w minimalnej długości tekście otrzymuje: kwazi!
Wyróżnienie za Just Plain Television Special sfruwa w łapki: kilmiego!
I wyróznienie za najbardziej oderwany od obrazka tekst ozdobi dziś skronie: GoGo!
W sumie zaszczytne prawo do wrzucenia nowego obrazka i pobycia przez dwa dni fajnym wygrywa.... Tamdadadam! Ababeb!
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
- Go Go Yubari
- Ifrit
No i znowu bez wszystkich odpowiedzi... Chyba pozwolę sobie w takim razie na ranking:
6. Go Go - jakoś do mnie nie trafił żart, no i praktycznie nie znam KH.
5. Gveir - ciekawe podejście, ale dzięki.
4. Kil - spadek formy.
Gdy czytałem pierwszy raz to się pogubiłem i nie wiedziałem co się dzieje, gdy załapałem za piątym to już nie było to samo. Żałuję, że nie zadał tego ktoś inny, pozwoliłbym sobie na coś odjechanego. 
3. Isia - ninja = ramen.
2. Pinhead - no nie powiem, oryginalne. Masz szczęście, że ostatnio mam jazdę na Gandalfa, wysoko zaszedłeś.
1. Kwazi - tak, ty kwaziu! Zadawaj!
6. Go Go - jakoś do mnie nie trafił żart, no i praktycznie nie znam KH.
5. Gveir - ciekawe podejście, ale dzięki.
4. Kil - spadek formy.

3. Isia - ninja = ramen.
2. Pinhead - no nie powiem, oryginalne. Masz szczęście, że ostatnio mam jazdę na Gandalfa, wysoko zaszedłeś.
1. Kwazi - tak, ty kwaziu! Zadawaj!
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Yuna zza kadru: Szeroko otwórz, leci airshipek...
Rikku: Aaaakhaaaah!
Yuna: ...za kuzynkę, za wujcia, za Sinusia...
Rikku (w myślach): Zapłacisz mi za tą kaszkę, zobaczysz komu usiądziesz na twarzy!
Rikku: Aaaakhaaaah!
Yuna: ...za kuzynkę, za wujcia, za Sinusia...
Rikku (w myślach): Zapłacisz mi za tą kaszkę, zobaczysz komu usiądziesz na twarzy!
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
- Go Go Yubari
- Ifrit