Co wy myślicie o tej odsłonie "Hirołsów" ??
Moderator: Moderatorzy
A ja grałam, ale niezbyt dużo, bo przez mojego staruszka to hmmm jakby to powiedzieć tak jakby troszeńkę się muliłoKAIN pisze:Ja tam w V nie grałem,
X-2 też jest bardzo ładna graficznie I CO Z TEGO?Syriusz15 pisze:Cudowna gra , miodzio .
Dośc logiczne. Zaklęcia są dużego zasięgu, a machanie mieczem mniejszego. Proste i logiczne. Tak samo jak sa zaklęcia mniej i bardziej potężne.Syriusz15 pisze:i nie podoba mi się to , że mag może wybić 90 jednostek a rycerz maksymalnie około 12 w jednym ruchu...
I to z tego, że to bardzo dobra gra ^^ Nie tak jak X, ale na pewno lepsza od IX...Go Go Yubari pisze:X-2 też jest bardzo ładna graficznie I CO Z TEGO?
No tak - jak rycerz wpadnie w kupę wrogów nasiecze, dajmy na to niech zabije tych 12 - 20, ale jak mag rzuci zaklęcie pioruna, burzy kwasowej, kuli ognia czy innego obszarowego cholerstwa, to żegnamy - może spokojnie spopielić całe armie. Jak dla mnie bardzo sensowne.Syriusz15 pisze:nie podoba mi się to , że mag może wybić 90 jednostek a rycerz maksymalnie około 12 w jednym ruchu...
Jeśli patrzy się pod tym względem to tak jest to sensowne . Gdy patrzysz jednak pod względem tego "w co iść" to magia wydaje się zawsze lepszym rozwiązaniem .Gveir pisze:No tak - jak rycerz wpadnie w kupę wrogów nasiecze, dajmy na to niech zabije tych 12 - 20, ale jak mag rzuci zaklęcie pioruna, burzy kwasowej, kuli ognia czy innego obszarowego cholerstwa, to żegnamy - może spokojnie spopielić całe armie. Jak dla mnie bardzo sensowne.
Lol na śmierć o tym zapomniałamGrzybek Z Octu pisze: Wciąż czekamy z kwazim na Twoje dzieło-mapę z HOMM III - chetnie przetestujemy Twój hardkorowy świat.