Spotkanie w palacu prezydenckim to 1 - ale tez trzeba pogadac na Ragnatroku - na 'koncowa odproawe'
co do reszty to czytaj i szukaj

Moderator: Moderatorzy
Mam JEDNO zasadnicze pytanie Heavely - PO JAKĄ CHOLERĘ TO >> http://www.k-ff.com/Final8/index.php?n=56 << pisałam, skoro nikt nie raczy zadać sobie trudu i poszukać tego na stronie głównej?Heavely pisze:Mam pytanie czy żeby zdobyc najlepsze bronie na cd 1 trzeba miec 1-st Weapons Monthly i Aug (August) Weapons Monthly ?Jak tak to gdzie go zdobyc? bardzo prosze o pomoc
Dokładnie. Gatewarden, Ma Dincht i dzieciak w Galbadia Garden chociażby je mają.Tomek pisze:oczywiście kartę malboro chyba ma każdy tylko trzeba być cierpliwy o ile pamiętam za 4 karty malboro jest 1 malboro tentacles
Dopóki na nowym save nie zdobędziesz kurczaka to granie w CW będzie bez sensu - FF VIII i tak nie będzie widzieć zmiań. Złap kurczaka na CD 2 i baw się w CW.Ujmując prościej - czy będę mógł przenieść do gry zdobyte przedmioty w CW po ponownym złapaniu Chocobo w lesie? Czy też będzie to tak, że gdy złapię Chocobo w lasku, to mój save z CW w jakiś sposób się skasuje i tamtejszy Chocobo powróci do 1 lvl i przedmioty przez niego zdobyte znikną?
W takim razie to chyba kwestia techniczna. Idź z tym do Pomocy Technicznej, podaj swoją konfigurację oraz czy masz pirata albo oryginał.marc2006 pisze:Rozmawiałem z Laguną na ragnoraku!!! Czytam UWARZNIE poprzednio przeszło bez problemow, ale teraz NIC nie mogę zrobić... Rozmawiałem z wszystkimi ile wlezie ale nic nie ruszylem...
Musze tylko wtracic ze to nie sa problemy tego dzialu. Ta strona jest zatytolowana HELP!! Jak przejść grę/ zdobyć coś?!!marc2006 pisze:" XP - "gejowsko kolorowy, spaprany system z mnóstwem pierdoł utrudniających życie, które mają je ponoć ułatwiać" " - no nie wiem... ja jade na XP i jakoś nic mi szczegulnie nie przeszkadza. Lepszy od 98 i 2000 tyle powiem. A poza tym czego można wymagać od microsoftu?