Final Fantasy XII - POMOC
Moderator: Moderatorzy
Witam! mammały problem w FFXII
Jestem w Ozome Plain i nie umie sie dostać do HENNE MINES
Pisze mi: SO,WHERE IS THIS MJRN?
Prosze o szybka pomoc.
Z góry wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: Sob 23 Gru, 2006 13:02 ]
Witam,mam mały problen w FFXII.......
Jestem w OZOME Plain i nie umie sie dostać do HENNE MINES......
pisze mi SO,WHERE IS THIS MJRN?
Nie wiem co mam zrobić i prosze o szybką pomoc.
Z góry dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prosze o szybka pomoc.
Z góry wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: Sob 23 Gru, 2006 13:02 ]
Witam,mam mały problen w FFXII.......

pisze mi SO,WHERE IS THIS MJRN?
Nie wiem co mam zrobić i prosze o szybką pomoc.
Z góry dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!
witam mam problem z bossem mam juz 60h gry za soba i postacie gdzies na 50lv mam poleciec samolotem w terem walk {na filmiku takie tornado idze} walcze tam najpierw z takim rycerzem, potem z glownym bosem najpierw jest prosty potem mutuje ale nadal jest wmiare latwy potem 3raz mutuje i niemoge sobie z nim poradzic troche z nim powalcze i zawsze mnie rozwala jest jakis na niego sposob ??? moje gg 9276323 z gory dzieki
FFXII - burze piaskowe
Czy ktoś z was jest w stanie mi wyjaśnić warunki, jakie trzeba spełnić, aby pojawiła się burza piaskowa (easter/westersand)? Od około 20 godzin nie natknąłem się na burzę piaskową (dobrze, że mam co robić... tego marka zdobędę przy pierwszej nadarzającej się okazji). Nie pamiętam już dokładnie nazw, ponieważ już od dawna w ffxii nie grałem, ale zdobyłem "Windvane" i pokonałem bossa czającego się w lokacji z potężną burzą (bodajże w eastersand, nazwy przeciwnika nie pamiętam).
Z giza plains i deszczem sprawa jest prosta - wystarczy trochę się pokręcić i wejść do giza plains ponownie (lub wyjść i wejść). Podobnie z burzą śnieżną... Burzy piaskowej jednak, jak nie było, tak nie ma. Czy w czasie wykonywania jakiegoś konkretnego questa (w zasadzie wykonuję w tej chwili tylko głównego - powinienem w tej chwili udawać się poprzez nalbina fortress, mosphoran highwaste i salikawood do... hmmm, nie pamiętam już gdzie. Ale to bez znaczenia, gdy tylko włączę ffxii będę wiedział gdzie
) burza się nie pojawia? Jeśli tak, to do którego momentu należy kontynuować fabułę, ab sandstorm znów się pojawił?
Z giza plains i deszczem sprawa jest prosta - wystarczy trochę się pokręcić i wejść do giza plains ponownie (lub wyjść i wejść). Podobnie z burzą śnieżną... Burzy piaskowej jednak, jak nie było, tak nie ma. Czy w czasie wykonywania jakiegoś konkretnego questa (w zasadzie wykonuję w tej chwili tylko głównego - powinienem w tej chwili udawać się poprzez nalbina fortress, mosphoran highwaste i salikawood do... hmmm, nie pamiętam już gdzie. Ale to bez znaczenia, gdy tylko włączę ffxii będę wiedział gdzie

Jeden (a może więcej, nie mam pojęcia) z marków jest możliwy do wykonania tylko w trakcie trwania burzy piaskowej.
Ponoć nie zależy w żaden sposób od czasu, a jej występowanie jest czysto losowe (należy więc wchodzić i wychodzić z lokacji aż się pojawi - problem w tym, że ostatnio wchodziłem tak i wychodziłem około godziny... i nic).
Ponoć nie zależy w żaden sposób od czasu, a jej występowanie jest czysto losowe (należy więc wchodzić i wychodzić z lokacji aż się pojawi - problem w tym, że ostatnio wchodziłem tak i wychodziłem około godziny... i nic).