Humor-śmieszne linki,obrazki,dowcipy itd... część 2

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Faka
Kupo!
Kupo!

Post autor: Faka »

Badziewiaste Bravo Girl XD pisze:List do Bravo

Drogie Bravo, drodzy koledzy i koleżanki.Mam na imię Dagmara i mam 19 lat. Moja sytuacja jest bardzo krepująca i nie wiem co teraz mam zrobić. Jestem już dorosłą dziewczyną i mam wspaniałego chłopaka o imieniu Marcin, którego kocham ponad życie i myślę ze on odwzajemnia moje uczucie. Jesteśmy już razem 6 miesięcy i postanowiliśmy dokonać Aktu Miłosnego, aby umocnić nasz związek. Nie fart polega na tym że ja jestem dziewicą, a z tego co wiem On jest już doświadczonym mężczyzną. Bardzo obawiałam się że nie spełnię jego oczekiwa , po prostu zawiodę! Na dodatek wszystkie moje koleżanki potraciły już dziewictwo i żeby mieć o czym rozmawiać z nimi, powiedziałam że ja również nie jestem jak to się mówi potocznie "cnotką". O tym fakcie dowiedział się Marcin od mojej koleżanki, Moniki, która jest jego dobrą znajomą. Gdy Marcin zapytał czy to prawda nie zaprzeczyłam. Ustaliliśmy nasz Pierwszy Raz na najbliższy weekend, ponieważ Marcina rodzice jadą na wesele. Bardzo się obawiałam bólu, oraz tego że Marcin posądzi mnie o kłamstwo, więc postanowiłam jakoś sobie poradzić. Nie chciałam przespać się z "pierwszym lepszym" gdyż kocham Marcina i chcę aby to on był moim Pierwszym Mężczyzną!! Akurat zdarzyło się tak że byłam sama w domu i postanowiłam uporać się z moja błona dziewiczą. Nie chciałam robić tego palcami ani jakimś twardym przedmiotem a na wibrator niestety nie było by mnie stać. Poszłam więc do lodówki i zobaczyłam nadającą się do mojego czynu kaszankę. Odpowiadała mi rozmiarem i grubością, była trochę za zimna i za twarda więc postanowiłam ja podgotować. Kiedy nareszcie ostygła, nasmarowałam ja wazeliną, i zaczęłam wkładać ją do pochwy. Poddałam się chyba za bardzo chwili i za bardzo ją ścisnęłam. Wtedy stało się najgorsze co mogło się stać!! KASZANKA SIĘ ZŁAMAŁA!!!!!!!!!!Rozpaczliwie próbowałam ją wyjąć palcami ale chyba trochę za bardzo ją rozgotowałam i niektóre kawałki kaszanki zostały mi w pochwie i nie mogę ich wyjąć! Wstydzę się iść do ginekologa a za kilka dni wyczekiwany przez naszą dwójkę upojny weekend!! Nie wiem co mam zrobić i do kogo się zwrócić. Co teraz pomyśli o mnie Marcin!! BŁAGAM POMÓŻCIE!!!!!
Zrozpaczona

Odpowiedź Redakcji:
Na wstępie pragniemy podziękować Ci za podzielenie się z nami swoim problemem. W twojej nader ciekawej sytuacji proponujemy Ci dwa rozwiązania:
1. Ekstrawaganckie w stylu new art.
2. Siłowe

Pierwsze wydaje nam się ciekawe lecz może nie przynieść spodziewanych efektów. Musisz pokroić cebulę w kostkę, a następnie podsmażyć ją na złocisty kolor na patelni (koniecznie na oleju z pierwszego tloczenia). Następnie musisz dopchać ją do pochwy i zrobić 3-4 przysiadów tak aby zmieszała się z kaszanką. Potem zaproś swojego ukochanego na romantyczne spotkanie inicjujące. Przed pierwszym stosunkiem zaproponujesz mu więc kaszankę po staropolsku w wersji francuskiej. W ten sposób osiągniesz dwa cele: udowodnisz mu, że bardzo go kochasz i jednocześnie pokażesz, że świetnie gotujesz. Przypominamy Ci powiedzenie "PRZEZ ŻOŁąDEK DO SERCA".

Rozwiązanie drugie jest jednak o wiele bardziej skuteczne. Przygotuj patelnię na której miałaś zarumienić cebulkę. Następnie weź ją w prawą rękę (jeśli jesteś leworęczna to w lewą) i pie%%%%%j się nią z całej siły w głowę - bo tobie to już chyba nic nie pomoże!
Z poważaniem Redakcja
Jednym slowem - PWNED XD (moze i stare, ale list wyczepisty ;])
... thug life ...
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

http://pavel.piasta.pl/trash/gra.php

Rozwiązałem to w około 5 min ^^
Awatar użytkownika
Grzybek Z Octu
Moderator
Moderator

Post autor: Grzybek Z Octu »

Bo nie jest to specjalnie trudne, jednak takie 'testy' pokazują umiejętność rozwiązywania problemów za pomocą algorytmu.

Ta gra jest modyfikacją znanej mi zagadki brzmiącej:

"Trzeba przewieźć łódką przez rzekę trzech kanibali i trzech misjonarzy. Łódka może jednotrazowo pomieścić tylko dwie osoby. Potrzebna jest jedna osoba do sterowania łódką. Na brzegu nigdy nie powinno się znajdować więcej kanibali niż misjonarzy, inaczej misjonarze zostaną zjedzeni."
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
Sogetsu
Malboro
Malboro

Post autor: Sogetsu »

Nakame Yukie - Gveir .mmmmm.....

Ona jest śliczna...

<gzo opanowuje chwilowe zauroczenie>

Ale w ogóle jej nie znam, więc właściwie nie wiem, czy mógłbym z nią spędzić resztę życia.
*rzuuca w GZO gradem sztyletów ninja, które przygważdżają go za ciuchy do ściany* :evil:
Gveir pisze:Jak się cieszę ^^ Chociaż może się powinienem bać :P
:evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Eee... Panowie... No ten... /ucieka, żeby szybko się dozbroić i przygotować swoje cybernetyczne ciało do walki/
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Sogetsu
Malboro
Malboro

Gveir pisze:Eee... Panowie... No ten... /ucieka, żeby szybko się dozbroić i przygotować swoje cybernetyczne ciało do walki/
bring it on!
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

/wraca z całym arsenałem, wliczając w to dwa energetyczne miecze, minigun, karabin plazmowy, dwa M249 SAW i kilka innych zabawek/

- Stawaj Waść!
Sogetsu
Malboro
Malboro

*insert description of an epic battle here*
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

/at the end of a day, Sogetsu and Gveir are both seen walking in the direction of a nearest bar - both heavily beaten up'/
Ostatnio zmieniony pt 22 gru, 2006 23:20 przez Gveir, łącznie zmieniany 1 raz.
Sogetsu
Malboro
Malboro

o, taki finał mi się podoba. dodam tylko, że powyższa scena jest tłem do napisów końcowych a przygrywa skoczna jpopowa piosenka XD. dostrzegawczy widz może zauważyć w pewnym momencie biegnącą postać z workiem złomu na plecach.
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Dokładnie ^^ A złom... coś mi tu i tam odpadło w czasie walki, ale wszystko do naprawienia, a cały worek jest tak wypchany zużytym arsenałem wykorzystanym przez obu kombatantów XD

" When snow pada na trotuar
And the children happy are,
When ślizgawka on the street,
And we all a grzaniec need,
Then you know, to wydarzenie:
Yes, it is Boże Narodzenie.

All parkingi są zajęte,
People jeżdżą jak najęte,
Tesco, Karfur, Hypernova,
Gorączka przedzawałowa
Shopping choinkowe things
And the Christmas bell rings.

Merry Christmas, merry Christmas,
Hear the music, enjoy ten czas,
Wesołych Świąt, wesołych świąt,
Merry Christmas, Pozdrawiam Was...

Mother in the kitchen bakes
Sernik, piernik,śledzie makes
Daddy zaś w living pokoju
Choinkę Nam stawia w znoju
He is hanging bombki szklane,
Where drabina he dostanie...

Finally rodzinka cała
W living roomie się zebrała
Now sings the happy family
"Oh, what a wonderful Christmas tree"
And in the house każdy zajęty
Roz-packing swe cud prezenty.

Wesołych świąt, wesołych świąt,
Merry Christmas, Pozdrawiam Was...

Mama ukryta finds pod choinkę
Patelnię z teflonu I nową szminkę,
Tata gets socks and new krawatkę,
Children zabawki I shirts na dokładkę.
Prezydent speaks potem on TV,
Wszystko around in harmony...

...póki się mother do kitchen nie udała
I wielki fire w piecyku ujrzała.

And so comes brave Straż Pożarna,
Na wszystko ready I bardzo ofiarna
And they bring very long węże
I drabiny swe potężne
Otwarli zawory I water aż chlupie,
Christmas is teraz na pewno w .....
Wesołych świąt, wesołych świat,
Merry Christmas"

ZUO! XD
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Obrazek
Awatar użytkownika
Raven
Redaktorzy
Redaktorzy
Kontakt:

Post autor: Raven »

A wiesz Nem, że Jan Kulczyk tak naprawdę rządzi Polską? Bo ma Kompanię Piwowarską, która produkuje Lecha i Tuskie...
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Awatar użytkownika
Piter
Kupo!
Kupo!

Post autor: Piter »

"Wstąp do armii, zwiedzaj świat, spotykaj interesujących ludzi i zabijaj ich."
"Wybieramy sobie przyjaciół, wybieramy wrogów, ale Bóg daje nam sąsiadów."
Awatar użytkownika