FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
Z Rubym można walczyć dopiero na CD3, to już chyba wiesz. Tam za wiele do zrobienia nie ma fabularnego. Dokładnie przeszukałeś pustynię przy Gold Saucer? Tą gdzie nie można wejść na pieszo. Tam na pewno powinien być. Jeżeli mimo to go nie będzie, to są 2 możliwości: masz jakąś pierwotną wersję, gdzie nie ma Rubyego lub masz pirata w którym Ruby został bezczelnie usunięty/popsuty 

You are not dreaming. You ARE a dream...
Stan FF X NSG - po Yunalesce
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
Stan FF X NSG - po Yunalesce
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
hm...no niewiem co odpowiedziedz pitay yo yo raczej nie jest
sciagalem z www.emuinfo.pl i tam na zdjeciach jest ruby...

Czemu kiedy krzyzuje chocobo'sy Wonderful (S) z Great (S) wychodzi mi zolty ?? Pisze ze szanse sa duze zeby przy pierwszym krzyzowaniu powstal river albo mountain a ja porbuje od 1h i nic.
Oczywiscie Great jest z Rocket Town i uzywam Carob Nut.
Ostatnio zmieniony śr 27 gru, 2006 14:33 przez Duchu, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo tak chciał święty MikołajDuchu pisze:Czemu kiedy krzyzuje chocobo'sy Wonderful (S) Great (S) wychodzi mi zolty ?? Pisze ze sanse sa duze zeby przy pierwszym krzyzowaniu powstal river albo mountain a ja porbuje od 1h i nic.
wieksza szansa jest z dwoch great z RT - a to ze 1 godzine probujesz to ciezko powiedziec ile prob na godzine Ci wychodzi 10 czy 3

generalnie rzecz ujmujac statystyka to pokretne narzedzie i nawet z 95% szans mozesz 50 prob z kolei oblac

Mówisz o plotce, która mówi, że jeżeli się to zrobi to ostrze Cloud'a zmieni się w kosiarkę zabierającą po 15000 - 20000 jednym ciosem? To podobno było do tego tylu materii KotR, ale nie opłaca się nie tylko dlatego, że to nie prawda, ale i niesamowita ilość roboty. Lepiej sobie darować 

We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
That seize and hold the wind...