w Invitation to Heresy jest miesjce gdzie swiatlo z zewnatrz wpada do srodka. tam czekasz sobie ok 5 min. potem ruszasz, a on powinien sie pojawic.Bociek pisze:izzy nie rozumiem tego
"W Zertinan Caverns, Invitation to Heresy, pozwiedzaj dokładnie lokacje i udaj się potem do 2 dolnej odnogi w szerszym miejscu."
Final Fantasy XII - POMOC
Moderator: Moderatorzy
- Schrödinger
- Cactuar
- Kontakt:
"Jestem pączkiem"
J.F. Kennedy 1963 Berlin
J.F. Kennedy 1963 Berlin
Re: Dawn of Shard
bylem i nic tam nie maSchrödinger pisze:marojin pisze:witam :D
mam problenik![]()
jak zdobyc Dawn of Shard na 100%
bo mnie juz krew zalewa![]()
plissss....
pozdro
w Tomb of Raithwall, w korytarzu na samym koncu.

jak zdobyc Dawn of Shard (mam ten przedmiot ale on jest nie kompletny(niebieski))
O co chodzi z tym "zdobyciem Dawn of Shard na 100%"
Jest to przedmiot który redukuje MP do 0 i używało sie go w Stilshrine of Miriam na samym początku na piedestale."Jest niekomplety(niebieski)" - to da sie coś jeszcze zrobic z tym przedmiotem 
I jeszcze jedno:w Stilshrine of Miriam zdobywało sie Mateusa...czy to prawda ze jest tam do zdobycia jeszcze jeden Esper :?:Jesli tak to prosze o opis jek to zrobić
Pozdrawiam.

I jeszcze jedno:w Stilshrine of Miriam zdobywało sie Mateusa...czy to prawda ze jest tam do zdobycia jeszcze jeden Esper :?:Jesli tak to prosze o opis jek to zrobić

Pozdrawiam.
Tak Zeromus. Musisz podejsc do piedestalu i wybrać (chyba 2 opcje), nie pamiętam już, ale coś tam było z kamieniemI jeszcze jedno:w Stilshrine of Miriam zdobywało sie Mateusa...czy to prawda ze jest tam do zdobycia jeszcze jeden Esper:Jesli tak to prosze o opis jek to zrobić
![]()

Pozdrawiam
Witam! Ja wlasnie zmierzam do Miriam... mam ok 30lvl... W tej chwili posiadam tylko Beliasa... Jesli juz moge miec jakies inne Espery to napiszcie gdzie i jak je zdobyc i czy dam rade z moim poziomem bo nie pakowalem nic od poczatku tylko sama fabule jade narazie... a i kupilem na bazarze jakis gadzet za 22,000 i nie wiem co to jest... jest razem z przedmiotami: kluczami, kamieniami itd. Ktoś wie co to jest i co to daje? Bo jak nie to sie załamne... tyle śrutu... I dzieki za małą podpowiedz co do Bossa z Dżungli... włączyłem konsolke i rozbiłem za pierwszym razem go... a wczesniej probowalem 7 razy... PS. Sorki ze nie pisze pełnych nazw lokacji, przedmiotów itd ale nie pamietam i nie moge teraz wlaczyc FFXII zeby sprawdzic...
Dzieki za info... póki co dawałem sobie wszedzie rade wiec nie czulem potrzeby pakowania zeby potem nie bylo za łatwo... zdobylem teraz Mateusa... zaraz go przetestuje... ale nadal nie wiem co to jest to Scholar's Monograph w key items za ktorego zaplacilem 22 tysiace na bazarze... Help... co to jest i do czego sluzy??
- Schrödinger
- Cactuar
- Kontakt: