dlaczego one wszystkie wyglądają tak samo?Sogetsu pisze:Japońskie dziewczęta wystraszone przez Sadako.

Moderator: Moderatorzy
GENIALNELenneth pisze:Kaczka w Korei - to mnie rozwala za każdym razem.
Jedna z najlepszych kompilacji jaką widziałem xD Katapulta przy basenie (mimo, że fotomontaż) i dzieciak chcący wrzucić kota do wody ROXGveir pisze:Zbiór scenek z życia okropnych pechowców![]()
Awww.. *___*... O__o' Fak... instynkty rodzicielskie T__T BTW: - jaka muzyka tu w tle leci, bo genialna jest? Pytam bo jestem muzycznym ignorantem :DGveir pisze:Dzieci są ZUE!
Chyba sam kiedyś dawałem ^__^. I po raz kolejny zasmęce - czemu u nas takich nie robią?Gveir pisze:Japońska reklama Coca - Coli :D
reklama jest pewnie chińska, ale i tak genialna!Gveir pisze: Japońska reklama Coca - Coli :D
kwazi pisze:BTW: - jaka muzyka tu w tle leci, bo genialna jest? Pytam bo jestem muzycznym ignorantem :D
Nie mam najmniejszego pojęcia, ale faktycznie jest zabójcza.Lenneth pisze:Podczepiam się do tego pytania, z tych samych powodów. :D
Masz rację, to chińska reklama, wczoraj oglądałem bez dźwięku i nie mogłem zidentyfikować języka. A on brzmi jak najbardziej jak chiński. Chociaż mieszanie MMORPG do reklam to pasowałoby raczej do Korei.Schrödinger pisze:reklama jest pewnie chińska, ale i tak genialna!
dj tiesto, utwor: sweet misery. tak mi sie wydaje.kwazi pisze:Awww.. *___*... O__o' Fak... instynkty rodzicielskie T__T BTW: - jaka muzyka tu w tle leci, bo genialna jest? Pytam bo jestem muzycznym ignorantem :DGveir pisze:Dzieci są ZUE!