Moderator: Moderatorzy
We wszystki grałem oczywiście!!A cloud to i tak debeściak!!powiem Ci jedno nie lubie Cie bo nie lubisz Cloudaking VERMIN! pisze:No. Blond cieniak który wmówił sobie, że jest w SOLDIER, który bez pomocy przyjaciół nic by nie dokonał (AC to dobitnie pokazuje) i który psychicznie jest poprostu słaby...
Piszesz, że najlepszy w całej serii... grałeś we wszystkie części...?
N: No i w sumie argumenty popierające słowo "najlepszy" tez cienkie....żeby nie powiedzieć, że wcale ich nie ma.
O jezu... Myśląc taką "logiką" powinienem nienawidzic wszystkich, którzy nie wyznają Sephirotha jako Zbawcy i Mesjasza. :DSaddam pisze:nie lubie Cie bo nie lubisz Clouda
A ja Cię nie lubię, bo piszesz durne posty bez argumentów. I w końcu Ci wlepię warninga.Saddam pisze:We wszystki grałem oczywiście!!A cloud to i tak debeściak!!powiem Ci jedno nie lubie Cie bo nie lubisz Clouda
Widać Saddam nie przekroczył progu 6ciolatka, kiedy takowy zaczyna rozumiec, ze różni ludzie lubią różne rzeczy.dark_raven pisze:Saddam- każdy ma prawo lubić i nie lubić kogo chce
Bo Tidus nie jest nawet przerysowany... on jest zarysowany niestety...king VERMIN! pisze:Ma to naturalnie swoje plusy, bo np. niedobrze mi się robi jak widzę Tidusa (chyba jeden z gorszych bohaterów w grach w ogóle...)
Squall to naturalny, urodzony madafaka, ot co. A co najzabawniejsze ma w sobie tyle samo angstu co Cloud, tylko że nie tego kalibru, a i znacznie większy realizm świata przedstawionego VIII nie pozwolił na ucieczkę we własny umysł i tym podobne rzeczy. I jego też lubimy - bardzo ^^ Ale ma minusa za lekceważenie RinoyAle z drugiej strony taki Squall poprawia mi humor. Cloudowi mówimy "tak", ale bez żadnych ochów i achów
DziaSword pisze:PS. Popieram ostatnie 2 posty Gveira
Ri_Niobe pisze:Daje głos na Clouda
Czemu to mnie nie dziwi?Ri_Niobe pisze:Zresztą ja Squalla nie lubie
Bez niej wyglądałby znacznie gorzej. Musi być luzak, z powyciąganą koszulą, niedbale zapiętą, rozpiętym garniaku. Bo sztywniakiem łysym jest tu Rude, a Reno ma być taki jaki jest - to dobrze przemyślane i sensowne, wierz miSword pisze:Jak by sobie ściął kitę, to już nie byłby ten sam Reno. Kita i pałka to jego znak rozpoznawczy, więc bez kity znak byłby niepełny.
Kod: Zaznacz cały
to on wysadził kolumnę podtrzymującą platformę nad sektorem 7, przez co przyczynił się do śmierci wielu ludzi, potem w wyrafinowany dość sposób pozbył się Corneo. a w AC co mamy? Reno ratuje dzieci przed potworami...
Niby tak ale mi tam pasuje no i co ma robić jakSogetsu pisze:w AC trochę go wyidealizowali, zrobili z niego postać błazna
Kod: Zaznacz cały
Shinra przestała prawie istnieć