Skad ja znam tę twarz...?
Moderator: Moderatorzy
- Grzybek Z Octu
- Moderator

- Grzybek Z Octu
- Moderator

- Grzybek Z Octu
- Moderator

- Grzybek Z Octu
- Moderator

O rany
wiedziałem, że wyjdzie z tego dużo dobrej zabawy (dla mnie) ale Kamil Durczok mnie rozgromił _^_
Pomijając rotfla: Sephi, jesteś dziś nieco roztargniona bądź nie czytasz ze zrozumieniem
...
Pomijając rotfla: Sephi, jesteś dziś nieco roztargniona bądź nie czytasz ze zrozumieniem
Grzybek Z Octu pisze: to jest ostatnie zdjęcie w życiu tego pana.
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
- Grzybek Z Octu
- Moderator

Nie. Zostawcie Tvn, zostawcie Tvp, zostawcie klan itp. pierdoły!
Wielka podpowiedź dla niespostrzegawczych: osoba ta siedzi na sali sądowej ( z tym trafił kwazi w relacji na żywo i ma w 100% rację) więc trzymajcie się tego tropu..
Wielka podpowiedź dla niespostrzegawczych: osoba ta siedzi na sali sądowej ( z tym trafił kwazi w relacji na żywo i ma w 100% rację) więc trzymajcie się tego tropu..
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
- Grzybek Z Octu
- Moderator

Heh.. chłopaki
zejdźcie z gangsterów, bo to nie jest kategoria przestępców, która mnie fascynuje.
Ludzie tacy jak pan na zdjeciu to samotnicy, w swych metodach są precyzyjni. Każdy ich przestępczy czyn jest unikatem - czasem mówi się, że tworzy wyrafinowane, makabryczne dzieła sztuki. I jeszcze jedna ciekawa cecha: chociaż efekty ich pracy są różnorodne, mają swój charakterystyczny styl, który przypisać można tylko jednemu
.
PS. Jak zapewne widziecie, zdjęcie jest czarno-białe :]
Ludzie tacy jak pan na zdjeciu to samotnicy, w swych metodach są precyzyjni. Każdy ich przestępczy czyn jest unikatem - czasem mówi się, że tworzy wyrafinowane, makabryczne dzieła sztuki. I jeszcze jedna ciekawa cecha: chociaż efekty ich pracy są różnorodne, mają swój charakterystyczny styl, który przypisać można tylko jednemu
PS. Jak zapewne widziecie, zdjęcie jest czarno-białe :]
- Grzybek Z Octu
- Moderator