Blitzball
Moderator: Moderatorzy
- King VERMIN!
- Cactuar
Dostalem wszystko co chcialem. Nawet nie musialem bawic sie w resetowanie konsolki bo wszystko wyskoczylo jedno po drugim. Jupiter co prawda wyskoczyl w Lidze, przez co musialem znow grac 10 meczy ale przy okazji zgarnalem sobie Dark Mater. Wynosze sie juz z tej zalanej kulki. Ostatnie 3 mecze strasznie mi sie ciagnely ale w koncu dotarlem. Jeszcze raz dziekuje za pomoc i podpowiedzi. Naprawde trzeba miec zamilowanie do tej minigry albo byc Japonczykiem. Powiedzcie ze w XII nie ma juz tego typu rzeczy?
- Go Go Yubari
- Ifrit
Statek stoi w porcie w Luca (lub w Kilika) idź na niego, a dostaniesz możliwość ponownego zdobycia Jecht shot'a. Następnym razem do tematu FFX HELP z pytaniami.
Ha. Mam nową, boska druzynę marzeń i niestety odpadł z niej Pah Guado T___T (ale kontrakt podtrzymuję, żeby ktoś go nie kupił
).
Eigaar
Brother (mój wymiatacz... 12 goli na 15
)
InuYasha (patrz: Tidus)
Graav
Berrik
Jumal
Besaid Aurochs u mnie powinno zmienic nazwe na AlBhed Psyches, ale co tam. skład imo swietny, ale nie genialny. Wciąż czekam, aż ABP zwolnią Nimrooka. Dotychczasowy rekord: 17:0
Guado sux 
Ha. Mam nową, boska druzynę marzeń i niestety odpadł z niej Pah Guado T___T (ale kontrakt podtrzymuję, żeby ktoś go nie kupił

Eigaar
Brother (mój wymiatacz... 12 goli na 15

InuYasha (patrz: Tidus)
Graav
Berrik
Jumal
Besaid Aurochs u mnie powinno zmienic nazwe na AlBhed Psyches, ale co tam. skład imo swietny, ale nie genialny. Wciąż czekam, aż ABP zwolnią Nimrooka. Dotychczasowy rekord: 17:0

Nie wiem jak tam dla was, ale dla mnie troche bitzball jest nudny, albo go nie rozumiem. Czy ktoś mi pomoze, prosze. Czy moze to tak jest, ze tylko sie płynie załóżmy tidusem, to potem jakiś koleś do mnie podchodzi - załóżmy ze z all bhend jakis i on mnie atakuje, a ja na przykład podaje jassu, to troche to nudne. Ja teraz do wszystkich pytania - czy mozna to rozwinac? Na przyklad robic kombinacje, albo zebym ja popływał. Pomocy. Piszcie albo na gg lub zostawiajcie na forum odpowiedzi, prosze
[/color]

Ostatnio zmieniony pt 01 gru, 2006 16:23 przez Tidus94, łącznie zmieniany 2 razy.
- Go Go Yubari
- Ifrit
Tidus. Szlag mnie trafia, jak widze Twoje posty, bo albo sa to nowe tematy z 1-2 zdaniami bez argumentacji, albo dajesz sieczkę.
a) 13 punkt Regulaminu krypty
http://www.k-ff.com/phpbb2/viewtopic.php?t=448
b) Zły dział. Wszystkie pytania kierujemy w WIELKIM NIEBIESKIM DZIALE HELP
http://www.k-ff.com/phpbb2/viewforum.php?f=32 w temacie FFX HELP
Jak jesteś leniwy lub masz problem, pisz najpierw w Wordzie, bo wszelkie sieczki, jakie nam dasz od tego posta będa kasowane. Nie szanujesz innych dając posta bez znaków interpunkcyjnych. Już ortografię pomijam.
Dodatkowo:
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=18
Mocą mi daną wlepiam Ci kolejne ostrzeżenie. Naucz się myśleć, bo wraz z 3 otrzymujesz zakaz pisania postów na forum.
[ Dodano: Pią 01 Gru, 2006 16:35 ]
Ponad to, jasne, że Cię gra nudzi, jak nie rozumiesz jej zasad. Przejdź kilka razy szkolenie i trenuj. I kupuj lepszych zawodników, bo z drużyną Besaid daleko nie zajdziesz. Wszystko opisaliśmy, wysil się. Poza tym nie obstawiaj zawodnika z wysokim catch i prawie zerowym sht w roli napastnika -_- No, to chyba logiczne.
a) 13 punkt Regulaminu krypty

b) Zły dział. Wszystkie pytania kierujemy w WIELKIM NIEBIESKIM DZIALE HELP

Jak jesteś leniwy lub masz problem, pisz najpierw w Wordzie, bo wszelkie sieczki, jakie nam dasz od tego posta będa kasowane. Nie szanujesz innych dając posta bez znaków interpunkcyjnych. Już ortografię pomijam.
Dodatkowo:
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=18
Mocą mi daną wlepiam Ci kolejne ostrzeżenie. Naucz się myśleć, bo wraz z 3 otrzymujesz zakaz pisania postów na forum.
[ Dodano: Pią 01 Gru, 2006 16:35 ]
Ponad to, jasne, że Cię gra nudzi, jak nie rozumiesz jej zasad. Przejdź kilka razy szkolenie i trenuj. I kupuj lepszych zawodników, bo z drużyną Besaid daleko nie zajdziesz. Wszystko opisaliśmy, wysil się. Poza tym nie obstawiaj zawodnika z wysokim catch i prawie zerowym sht w roli napastnika -_- No, to chyba logiczne.
dobrze bende wszysko robil w wordzie od teraz to moze odpisz mi jusz na moje pytanie nemises 
N: Sam się prosisz o ukaranie. Z racji swego wieku, mógłbyś wykazać chociaż odrobinę przyzwoitości w stosunku do osoby prawie 2 razy od Ciebie starszej.
Sephiria: Tidus, naprawdę prosisz się o to trzecie ostrzeżenie. Niby przeczytałeś i zrozumiałeś, a dalej robisz swoje - ani interpunkcji, ani też tym bardziej ortografii. Słowo się rzekło i kara następuje.
[ Dodano: Pią 01 Gru, 2006 17:53 ]
ok znose to

N: Sam się prosisz o ukaranie. Z racji swego wieku, mógłbyś wykazać chociaż odrobinę przyzwoitości w stosunku do osoby prawie 2 razy od Ciebie starszej.
Sephiria: Tidus, naprawdę prosisz się o to trzecie ostrzeżenie. Niby przeczytałeś i zrozumiałeś, a dalej robisz swoje - ani interpunkcji, ani też tym bardziej ortografii. Słowo się rzekło i kara następuje.
[ Dodano: Pią 01 Gru, 2006 17:53 ]
ok znose to
Ostatnio zmieniony pt 01 gru, 2006 17:06 przez Tidus94, łącznie zmieniany 3 razy.
to jest skład który proponowany bł dawno temu w psx extreeme, ale ja mam dokładnie taki sam i musze powiedzieć że się świetnie spisuje :DHWDPIS pisze:Rzadna druzyna nie jest trudna ja z kazda wygrywam przynajmniej 5:0 a moj sklad wyglada tak:
Atak:Tidus oraz Wedge
Obrona:Naida i Lakkam
Bramka:Durren
Pomoc:Eigaar
Taki sklad napewno zapewni tobie zwyciestwo

A czy nie lepiej poszukać wyzwania i np grać tylko tym składem co damy jest na początku i jeszcze wymienic Tidus'a na Wakk'e? czyli grać rodowitą drużyną Besaid? bo wygrywanie po 17:0 jest mało ciekawe 
moim zdaniem oczywiście

moim zdaniem oczywiście

"Wstąp do armii, zwiedzaj świat, spotykaj interesujących ludzi i zabijaj ich."
"Wybieramy sobie przyjaciół, wybieramy wrogów, ale Bóg daje nam sąsiadów."
"Wybieramy sobie przyjaciół, wybieramy wrogów, ale Bóg daje nam sąsiadów."
- Go Go Yubari
- Ifrit
Jak jesteś masochistą to śmiało, ale ja się spytam: po co? Ja gram w blitza głównie dla nagród, ale też dla level up'owania mojego super teamu. Po co mam się meczyć z dennymi zawodnikami, których nie lubie, skoro mogę sobie podpisać kontrakt z Pah'em Guado <3 i Brotherem? Jakby inny team "kupił" Brothera, to miałabym przerąbane zapewne, bo to bez wątpienia najlepszy zawodnik.Piter pisze:A czy nie lepiej poszukać wyzwania i np grać tylko tym składem co damy jest na początku i jeszcze wymienic Tidus'a na Wakk'e?
No, ale 21:0 to już całkiem smiesznie jestPiter pisze:bo wygrywanie po 17:0 jest mało ciekawe

- Go Go Yubari
- Ifrit
Mój dream team to :
Atak :
Tidus (prawa strona)
Wakka ( środek )
Brother (lewa)
Obrońcy :
Judda (prawa strona)
Jassu (lewa )
Na bramce Keepa .
Nie podoba mi się tylko to , że Brother u mnie odwala praktycznie całą czarną robotę i ma 71 lvl , podczas gdy reszta to około 30 lvl . Nie podoba mi się system uczenia się technik. Naprawdę mało można się nauczyć i jakoś tak... hm dziwnie .
Atak :
Tidus (prawa strona)
Wakka ( środek )
Brother (lewa)
Obrońcy :
Judda (prawa strona)
Jassu (lewa )
Na bramce Keepa .
Nie podoba mi się tylko to , że Brother u mnie odwala praktycznie całą czarną robotę i ma 71 lvl , podczas gdy reszta to około 30 lvl . Nie podoba mi się system uczenia się technik. Naprawdę mało można się nauczyć i jakoś tak... hm dziwnie .
Nigdy nie ufaj dziewicy w kaloszach :D
Nie wiem co ma w sobie final fantasy , ale zakochałem się w tej grze.
Nie wiem co ma w sobie final fantasy , ale zakochałem się w tej grze.