midou pisze:zerase powie ze nic o sobie nie powie.
to zdanie mnie troszke powaliło^^"
Vaan,co to za marudzenie;P
Vaan pisze:nie ewoluująca w żadnym kierunku,
jesli cos,ma tak ewoluuwac,jak FF,to juz naprawde niech lepiej stoi w miejscuXD ale tak,jak pisal Jaco,seria ewoluuje-czesc 3 i 4 przede wszystkim
Jaco pisze:czyli zbieranie ludzi, rozbudowywanie bazy, walki taktyczne
wlasnie bazy...uwielbiam zwiedzac nasze 'zamki' i sprawdzac co robia nasze postacie

a walki taktyczne sa b.ciekawym urozmaiceniem..<nie trzeba zaraz grac w gre stricte tactics,aby sobie poustawiac wojsko w kwadracikach

>
Jaco pisze:Wkurza mnie np. że jeszcze w żadnej części nie znalazłem wsystkich 108 postaci
suikoden jest gra,gdzie najczesciej korzystam z opisu -_- po prostu,postacie mozna tak latwo przegapic i ominac...a tak jak pisalam wyzej, lubie robic wycieczki po naszej bazie i sprawdzac ulokowanie naszych bohaterow;)
ale jedna rzecz, mnie trozke drażni w tej serii..tak,tak pisalam o tym;P nasz,bohater milczek ;] niby ma byc to powodowane,ze mamy sie wczuc w tego bohatera?^^"...ja chyba jestem jakas inna,bo mnie to drazni;) (dlatego zmiany w 3 odnosnie 3 gl. postaci,nawet przypadly mi do gustu...nie dosc,ze nie milczki;P to jeszcze 3 osoby kandydujace na 'wodza')
...ale to jest tylko jeden szczegol...i w sumie przez te <prawie> wszystkie suikodeny zdazylam sie do tego przyzwyczaic,jako tako;P
anyway,pozostaje czekac na wiecej infa o 6