Moderator: Moderatorzy
Fakt że mimo iż w tych grach mamy nieśmiertelność(czyli że nie możemy nigdy zginąć.Jednynie zaczynamy od checkpointu jeżeli nam się wyczerpią baterie-->ponieważ nie ma takiej opcji jak w Crashach, że mamy np.20 żyć i jak nam się wyczerpią to od nowa grę albo reset saveawhite raven pisze: Poziom trudności skacze niestety. Wprawiony gracz może miec czasem problemy. Ja tak miałembyły poziomy w grze w których utknąłem na kilka ładnych godzin, nie dlatego, że niewiedziałem jak przejść tylko albo nie mialem dostatecznej ilości "HP" albo żeby dojść kawałek dalej trzeba było skoczyć "na styk".
Tak ale zrozumiałem tylko połowę gry ponieważ mój poziom z ang jest dość środkowywhite raven pisze:ale mnie w tych grach najbardziej urzekł humor. Texty daxtera zawsze powodowały salwy śmiechu.
Ale masz szczęście że nie poznałeś RiC 2.Do teraz nie przeszedłem tej gry na maxa.Nie umiem odnaleźć 1 platinium bolt ponieważ developerzy nie zrobili mapki z ilością śrubek na danym terenie(wszystko musisz odkrywać sam).A teraz kiedy zabrakło mi jednej i nie mam pojecia którą złapałem a którą nie, normalnie koszmar-->każą planszę przeszukiwałem i nic nie znalazłem).Może dlatego że wszystkie z nich zdobywałem z ang opisuwhite raven pisze:Ratchet & Clanc, kolejejna świetna platformóweczka na PS2. Miałem przyjemność grać tylko w 3 i 1, ale to mi wystarczy1ka nie przypadla mi do gustu za to 3jka tak. Tą część przeszedłem chyba z 6 razy. Świetny tytuł, troche denerwują te bronie bo jest ich w cholere i troche a wiekszość z nich jest beznadziejna ;/
Ogólnie seria Ratchetów mi sie mniej podobała niż Jak'ów, głównie przez inne poczucie humoru.
To wieeeele straciłeś. Texty są tak genialne, tak dwuznaczne że nie sposób się nie śmiać :] Ja czasem to płakałem ze śmiechu jak Dax coś glupiego powiedział. Bogu dzięki że tej gry nikt na polski nie przełumaczył bo połowa najlepszego aspektu gry poszłaby się kochać.Final pisze:Tak ale zrozumiałem tylko połowę gry ponieważ mój poziom z ang jest dość środkowy
WTF!?ODRZUCAJĄ!?OMFG...Rachety mnie odrzucają- troche mnie wkurzają te dziwaczne bronie, poza tym całość jest niezbyt ciekawa.