nie taki Coat straszny, jak go malująGarnet pisze:na pochyle drzewo kzdy coat wlezie

Moderator: Moderatorzy
coat się nie kryje - coat czuwaGarnet pisze:ale w srodku,pod chipami kryje sie soczysty Coacik
no własnie, bo ja lubie zaskakiwać :D np. jak przyszedłem dzisiaj na chemię z 2 kasztanami, spinaczem i patykiem, to nikt nie spodziewał się, że zrobię z tego model układu słonecznego - i nawet pani profesor mnie pochwaliła :Dno tego to sie nie spodziewalam^^
Garnet pisze:na pochyle drzewo kzdy coat wlezie
Zgoda buduje, niezgoda coat :DCierń pisze:nie taki Coat straszny, jak go malują
ja nie kradę ... ja, ja ... ja oddaję inaczejGarnet pisze:chyba raczej ukradles to z mojego skarbca:]
wiesz, licze na Twoją pomoc i aprobatędecyduj,decyduj,bo historia czekaXD
zbliża się wielkanoc, może zając pozwoli mi zorganizowac u siebie takie zawody :DGarnet pisze:jeszcze moze by urzadzic Twoje wyscigi rzedow:D
Fish and chipsGarnet pisze:Isia napisał/a:
Chipy jesz? To niezdrowe
ale w srodku,pod chipami kryje sie soczysty Coacik![]()
Robin Coat?coat pisze:ja nie kradę ... ja, ja ... ja oddaję inaczej
A co to, Chuck Norris?coat pisze:coat czuwa
Też mam, ale tak nie szpanuję. Starość nie radość.Pinhead pisze:Garnet , nie przejmuj się ja mam legitymację Emeryt/rencista ,a Ci do emerytury jeszcze brakuje
Cóż, jedynym słusznym wyborem jest "Dom Niespokojnej Starości im. Grtebnego Bakluenta i lubej jego Anastazji" ... którego jestem zresztą założycielem :D Moja placówka jest zawsze krok przed rywalami, a absolwenci Domu Niespokojnej Starości mila wspominają czas w nim spędzony ;pJa jeszcze nie, jeszcze się zastanawiam