3 lata i 9 miesięcy (and countingGagarin pisze:Q) Twój najdłuższy związek?

Majonez.kwazi pisze: Q: Pierwsza rzecz jaką wyciągasz rano z lodówki?
Chyba, że imprezuję z Tobą - wtedy jest to piwo :D
[odważne pytanie dla odważnych deviantów/deviantek

Moderator: Moderatorzy
3 lata i 9 miesięcy (and countingGagarin pisze:Q) Twój najdłuższy związek?
Majonez.kwazi pisze: Q: Pierwsza rzecz jaką wyciągasz rano z lodówki?
Aktualnie nieskip to lou pisze:Q: masz dziewczyne/chlopaka/zone/meza?
Uwielbiam :DBoni pisze:Q: jesz cytrynę?
Zależy od okoliczności... ale zazwyczaj ranny ptaszekapple pisze:Q: Nocny marek czy ranny ptaszek? (To pierwsze u mnie- o 7 rano to ja praktycznie śpię na stojąco)
Nie... jak już to podpowiadałemGagarin pisze:Q) ściagasz? ściągałeś/aś? czy raczej podpowiadasz?
Nie mam takiej umiejętnościBeeBBo pisze:Q: Lubicie podrywać dziewczyny/chłopaków?
To jest samo ZUONemesis pisze:Q: Ulubiona firma produkująca parówki/wędliny etc.?
Sam odpowiedziałeś na pytanieGrzybek Z Octu pisze:Q: Jeśli miał/miałabyś pomyśleć o miejscu, w którym bardzo chciał/chciałabyś się teraz znaleźć, było by ono...? [gorąca plaża z mnóstwem dziewczyn w bikini lub topless :D ]
Piesek :Dkilmindaro pisze:Q: Ulubione zwierzątko domowe, i dlaczego własnie kotek? ^___^ (może i było...jak większość pytań ;p)
Dosyć niedark_raven pisze:Q:Czy jesteś mroczny? (szczerze)
Może z 2 tygodnieGagarin pisze:Q) Twój najdłuższy związek? <3 latencje>
Siemens A52 :DPinhead pisze:Q:Jaki posiadasz telefon komórkowy? (nokia 6060)
Im mniej tym lepiej :D (taki wyzwolony się czujęGveir pisze:Q: Często siedzisz w domu (czy gdziekolwiek) na gołą klatę, czy bez innej części garderoby?
JapońskiNemesis pisze:Q: Język obcy, którego lubisz słuchać?
Mleko :Dkwazi pisze:Q: Pierwsza rzecz jaką wyciągasz rano z lodówki?
Zależy od okolicznościGrzybek Z Octu pisze:[odważne pytanie dla odważnych deviantów/deviantek, które i tak już pewnie padło ] Twoja ulubiona pozycja w seksualnym uniesieniu? <doggy-style
>
Angielski i japoński - oba zdecydowanie są wspaniałe w słuchaniu :DNemesis pisze:Q: Język obcy, którego lubisz słuchać?
Różnie, bardzo różnie bywa, nie da się jednej wytypować.kwazi pisze:Q: Pierwsza rzecz jaką wyciągasz rano z lodówki?
It dependsGrzybek Z Octu pisze:woja ulubiona pozycja w seksualnym uniesieniu?
Raz, dwa - wystarczy żeby nie jechało z paszczy, a to najważniejszeCierń pisze:Q: Ile razy dziennie myjesz zęby
Niebieski oczywiście.Seul pisze:Długopis niebieski czy czarny?
Zwykły, automat jest, hmm... bezdusznyNemesis pisze:Q: Ołówek automatyczny czy zwykły? :O
japoński ,angielski i hiszpański.Nemesis pisze:Język obcy, którego lubisz słuchać?
wodakwazi pisze:Pierwsza rzecz jaką wyciągasz rano z lodówki?
Cierń pisze:Ile razy dziennie myjesz zęby
czarnySeul pisze:Długopis niebieski czy czarny?
zwykłyNemesis pisze:Ołówek automatyczny czy zwykły?
ze stalówką (i już mnie nikt nie rozczyta)Gveir pisze:Pióro kulkowe czy ze stalówką?
Cisnę mocno (czasem przerywam kartkę-cecha daje +30 lat więcej wg. statystyk), mam niestały charakter pisma (cecha negatywna, statystycznie -15 lat życia).Pinhead pisze: Q:Jaki masz charakter pisma?
Jak najbardziej chrupiące z zewnątrz, ale miekkie w środku (mam talent :O ) z keczupem bez soli.Boni pisze:Q: Jaki masz stosunek do frytek? :] Jesz je z ketchupem? A może z majonezem i musztardą? Jesz oleiste, spalone, chrupkie, a może beztłuszczowe prosto z piekarnika?
Absolutnie niepowtarzalny- w ogóle nie da się go rozczytaćPinhead pisze:Q:Jaki masz charakter pisma?
Bez keczupu, i koniecznie mocno przypieczoneBoni pisze:Q: Jaki masz stosunek do frytek? :] Jesz je z ketchupem? A może z majonezem i musztardą? Jesz oleiste, spalone, chrupkie, a może beztłuszczowe prosto z piekarnika?
Po całonocnej imprezie może tak wyglądaćNemesis pisze:Q: Czy tez uwazasz, ze Boni ma coraz bardziej powalające avatary? I czy też masz wrażenie, ze to jego autoportret?
coś pomiedzy 27 a 31 h... z przerwami na siusiu i lodówkę. Za czasów jak nie miałam internetu i mnie HoMM III wciągnęło... Kupiłam, zainstalowałam i potem już nie spałam.... organizm sie jednak zbyt domagał, więc jak się wyspałam (jakiej 13-14h) to powróciłam do gry... gdyby nie była to niedziela, to bym pewnie znowu długo nie spała. Nigdy nie pobiłam tego "rekordu"....kilmindaro pisze:Q: Ile najwięcej czasu spędziłeś/aś przed kompem bez zadnej znaczącej przerwy?
Nie liczyłem :Dkilmindaro pisze:Q: Ile najwięcej czasu spędziłeś/aś przed kompem bez zadnej znaczącej przerwy? (marne 20h )
Nic nadzwyczajnego, jakieś 28 godzin. Z drugiej strony, miałem wtedy 10 lat i nie było to takie proste. Nie mogłem spać bo musiałem iść na jakieś głupie badanie po dobie bez snu. Za to potem spałem cały dzień.Nemesis pisze:Q: Najdłuzszy okres bez snu, jaki udało Ci sie przetrwać?
Maksymalne hieroglify i ślaczki - skutek dysgrafii, mimo że leczonej od lat.Pinhead pisze:Q:Jaki masz charakter pisma?
Wspaniałe sąBoni pisze:Q: Jaki masz stosunek do frytek? :]
Mocarne są - nie chciałbym, żeby przyśniło mi się coś takiego kidyśNemesis pisze:Q: Czy tez uwazasz, ze Boni ma coraz bardziej powalające avatary?
25 h - Baldur's Gate II + Tron Bhaala... najlepszy RPG na kompa. Jak powróciłem do rzeczywistości, myślałem że zejdę z tego padołu łez i udrękikilmindaro pisze:Q: Ile najwięcej czasu spędziłeś/aś przed kompem bez zadnej znaczącej przerwy?
Nie da się sprecyzować, bo musiałbym wymieniać całe ramówki stacji...dark_raven pisze:Q:Najgłupszy program (nie film) w telewizji, jaki kiedykolwiek widziałeś/łaś (warto rozmawiać rządzi)?
Około 96 godzin na wycieczce do Grecji w gimnazjum... Poznałem wtedy taką rozpiętość i różnorodność halucynacji i zwidów, oraz innych ciekawych objawów, że hej!Nemesis pisze:Q: Najdłuzszy okres bez snu, jaki udało Ci sie przetrwać?
Gorky 17 - do dzisiaj mam do niej sentyment ^^dark_raven pisze:Q: Pamięta ktoś swoją pierwszą grę komputerową?
Automatyczny, bo można nim drobniej pisać, zwykły, bo ładniej pachnie.Nemesis pisze:Q: Ołówek automatyczny czy zwykły?
Stosunek do frytek - pozytywny.Boni pisze:Q: Jaki masz stosunek do frytek? :] Jesz je z ketchupem? A może z majonezem i musztardą? Jesz oleiste, spalone, chrupkie, a może beztłuszczowe prosto z piekarnika?
Pinhead pisze: Q:Jaki masz charakter pisma?
Boni niewątpliwie ewoluuje w samokrytycyzmie i narasta w nim poczucie lękuNemesis pisze: Q: Czy tez uwazasz, ze Boni ma coraz bardziej powalające avatary?I czy też masz wrażenie, ze to jego autoportret?
Nie więcej niż 17kilmindaro pisze:Q: Ile najwięcej czasu spędziłeś/aś przed kompem bez zadnej znaczącej przerwy?
Około 20 godzin. I nie chcę więcej.Nemesis pisze: Q: Najdłuzszy okres bez snu, jaki udało Ci sie przetrwać?
Nie pamiętam dokładnie, ale około 24 godzin z małymi przerwami.Gveir pisze: Q: Najdłuższy okres czasu jaki zdołałeś/aś przespać? (Około 27 godzin, z dwiema przerwami po godzinę. W sumie nie byłem zmęczony, tylko spać mi się epicko chciało :D )
Pochyłe w prawo, eleganckie i z mnóstwem "zawijasów"Pinhead pisze:Jaki masz charakter pisma?
37 godzin bodaj to było.Nemesis pisze:Najdłuzszy okres bez snu, jaki udało Ci sie przetrwać?
Hmm... Raczej cienko, bo 15 - 16 godzin ;PGveir pisze:Najdłuższy okres czasu jaki zdołałeś/aś przespać?
Nektarynki, kiwi i pomarańczeGrzybek Z Octu pisze:Owoc, który najbardziej uwielbiasz?