FFVIII Pomoc: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
O wiele latwiejszym sposobem jest jak mi sie wydaje skorzystanie z lewego brzegu mostu gdyż po obu stronach w stosunkowo nie wielkej odległości można znaleść piasczysne wybrzerze i bez problemowo można po lądzie ominąć most po co do okoła xD
[ Dodano: Nie 17 Wrz, 2006 06:53 ]
Mam pytanie co robi "Ribbon" bo wlasnie przeniosłem go sobie z CW a nie mam pojęcia gdzie moge znaleść coś o tym (na GF nie było)
thx
[ Dodano: Nie 17 Wrz, 2006 06:53 ]
Mam pytanie co robi "Ribbon" bo wlasnie przeniosłem go sobie z CW a nie mam pojęcia gdzie moge znaleść coś o tym (na GF nie było)
thx
Ostatnio zmieniony ndz 17 wrz, 2006 19:01 przez skibo, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja mam takie pytanie: czym różni się wersja pal od ntsc?? pytam sie ponieważ nie wiem którą zassać z neta?
I mógłby ktoś wytłumaczyć mi na czym polega ta gra w karty? przejrzalem ten tutorial w grze ale za bardzo nie kumam o co w tym chodzi?
I mógłby ktoś wytłumaczyć mi na czym polega ta gra w karty? przejrzalem ten tutorial w grze ale za bardzo nie kumam o co w tym chodzi?
Spis anime: www.republika.pl/kopekanime
Dobre pytanie, polecam zassanie regulaminu Krypty.Kopek pisze:pytam sie ponieważ nie wiem którą zassać z neta?
Zamiast zajmować sie takimi skomplikowanymi rzeczami lepiej zassaj (Ssij?Kopek pisze:I mógłby ktoś wytłumaczyć mi na czym polega ta gra w karty? przejrzalem ten tutorial w grze ale za bardzo nie kumam o co w tym chodzi?

Ale zostałem zbesztany przez Ivy ale przyznaje mój błąd.
Ponowie pytanie: wie ktoś czy są jakieś różnice między wersją PAl a NTSC?
A co do tych kart sam postaram się dojść jak się w to gra.
Ponowie pytanie: wie ktoś czy są jakieś różnice między wersją PAl a NTSC?
A co do tych kart sam postaram się dojść jak się w to gra.
Jedna (NTSC) ma 60 klatek na sekundę, inne kodowanie kolorów - są bardziej żywe i "jadowite", ale ma mniejszą rozdzielczość od PAL. Jest ogólnie szybsza o 1/6, bo jest więcej klatek na sekundę PAL na 50 klatek na sekundę, ale za to wyższą rozdzielczość i inne kodowanie kolorów - są bardziej naturalne i minimalnie bardziej stonowane. Wszystkie różnice.Kopek pisze:Ponowie pytanie: wie ktoś czy są jakieś różnice między wersją PAl a NTSC?
Inaczej niż samemu to niespecjalnie się w nie grać nauczyć, są naprawdę proste, ale mają bardzo dużo modyfikujących reguł, bez własnoręcznego obadania nie na się za specjalnie w nie grać.Kopek pisze:A co do tych kart sam postaram się dojść jak się w to gra.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
That seize and hold the wind...
W kartach chodzi o to masz 4 cyfry np:Kopek pisze:I mógłby ktoś wytłumaczyć mi na czym polega ta gra w karty? przejrzalem ten tutorial w grze ale za bardzo nie kumam o co w tym chodzi?

I ktos polozy np karte po twojej prawej gdzie masz nr 4 wyzsza to karta zostanie zabrana przez niego przyklad:

Wiec jesli on polozy Karte wyzsza numerkiem od Twojej nie wazne z ktorej strony to zostania ona zabrana
przez przciwinika.
Mozesz robic takze tak zwane Combo wtedy zabierzesz obie karty przeciwnika przyklad:

|
|
\/

Jak widzisz pewnie niekotre karty maja zywiol i wtedy chyba nie chodzi o to ktora karta ma wyzszy nr tylko np Woda gasi Ogien co do tego nie jestem do konca pewny dlatego tutaj koncze :D
Jeśli karta z odpowiednim żywiołem znajduje się na ikonce z odpowiadającą mu siłą, zyskuje do wszystkich stron +1. Jeśli będzie to żywioł przeciwny, to -1 do wszystkich stron. Tyle.Rynek pisze:Jak widzisz pewnie niekotre karty maja zywiol i wtedy chyba nie chodzi o to ktora karta ma wyzszy nr tylko np Woda gasi Ogien co do tego nie jestem do konca pewny

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Mam pytanie kwesti technicznej, otóż słyszałem ze wersja na psx ma jakiś błąd na 3 dysku i przez ten błąd nie można ukończyć gry, chodzi mi oczywiście o kopię, ponoc orginal dziala poprawnie
Słyszałem też że gra ma błąd fabryczny na 100% gry
Czy te pogłoski są prawdziwe?
Słyszałem też że gra ma błąd fabryczny na 100% gry
Czy te pogłoski są prawdziwe?