A moim zdaniem najlepsze watki milosne byly miedzy Tidusem a Yuna, i miedzy Squallem i Riona. Oczywiscie to tylko moje zdanie.

Moderator: Moderatorzy
Nemesis pisze:Patryku, a argumenty? Jakieś, "jest tak ponieważ..." "gdyż..." -_-' I nie przepraszaj.
........ Nie radzę......Patrick pisze:Nemek
Co ma brak argumentów do polszczyzny?Patrick pisze:nie czepiaj sie mojej polszczyzny!
Widze, ze u Ciebie problem nie lezy w złej polszczyźnie, a w braku rozumienia tekstu. Ale co się dziwić, skoro niewiele czytasz (sam się chwaliłeś) CHODZIŁO MI O BRAK ARGUMENTÓW (co jest u Ciebie dość czestym brakiem). Jakbys dalej nie rozumiał.Patrick pisze:Z reszta jakbys byla odizolowana od jezyka polskiego przez 2 lata to mysle ze napewno slownictwo polszczyzny by sie pogorszylo.
Byłbys łaskawy napisac gdzie i dlaczego, to byłaby dyskusja, a tak mamy zbędnego offtopa.Patrick pisze:A co do Wakki i Lulu to masz racje w 99%.
Z ciekawości: a którą mieli mu dać? :] Yunalescę, Belgamine, Shelindę, NPC ze sklepu na rogu, Keepę...?Nemesis pisze:Nic do Wakki nie mam, ale nie ta laskę mu dali.
Wyniosła to może nie... w końcu nie była zimną, antypatyczną osobą. Raczej: zdystansowana. :DNemesis pisze:Mroczna Lulu, wyniosła i inteligentna.
Nie wysokością IQ mierzy się człowieka. :]Nemesis pisze:Lubiąca spokój i stroniąca od gadania i Wakka, który ciągle gada ",ya?" ma niższe IQ niż Lulu
Whoa, zupełnie jak Doda i Radzio. _^_ [ok, sorry za porównanie, musiałam XDD]Nemesis pisze:(sportmen i inteligentka....) i w ogóle...
Nie! Oni ładnie ze sobą wyglądają, wspólny seks też by im może pasował, ale w długoterminowym związku zanudziliby się na śmierć. Skoro oboje są małomówni i tajemniczy, jak mieliby ze sobą rozmawiać, zaufać sobie, rozwiązywać ewentualne problemy, etc? Lulu wbrew pozorom nie jest tak niezależna, jak niektórzy sądzą (patrz: szuka opiekuńczych mężczyzn). Auron (już) nie umie przywiązywać się do ludzi. Oboje są raczej nastawieni na branie/bierność, nie na bezinterowane dawanie. Dlatego mam wrażenie, że to by nie wypaliło. A już na pewno nie wyobrażam sobie Aurona pykającego fajeczkę gdzieś w tropikach i patrzącego, jak jego potomstwo bawi się w piasku. Lulu z dziećmi akurat mogę sobie wyobrazić - choć raczej jako taką Morticię Adams.Nemesis pisze:Od zawsze powtarzam, ze Lulu to partia idealna dla Aurona. On tez duzo nie mówi, a jak już powie to dobitnie. Tez bywa tajemniczy i na swój sposób mroczny.
Erm.Nemesis pisze:Wakka bardziej by się z Rikku dogadał.
Przypominam wam również,Lenneth pisze:Nie! Oni ładnie ze sobą wyglądają, wspólny seks też by im może pasował, ale w długoterminowym związku zanudziliby się na śmierć. Skoro oboje są małomówni i tajemniczy, jak mieliby ze sobą rozmawiać, zaufać sobie, rozwiązywać ewentualne problemy, etc? Lulu wbrew pozorom nie jest tak niezależna, jak niektórzy sądzą (patrz: szuka opiekuńczych mężczyzn). Auron (już) nie umie przywiązywać się do ludzi. Oboje są raczej nastawieni na branie/bierność, nie na bezinterowane dawanie. Dlatego mam wrażenie, że to by nie wypaliło. A już na pewno nie wyobrażam sobie Aurona pykającego fajeczkę gdzieś w tropikach i patrzącego, jak jego potomstwo bawi się w piasku. Lulu z dziećmi akurat mogę sobie wyobrazić - choć raczej jako taką Morticię Adams.
Poza tym przypominam, że Auron jest gejem - rzucił propozycję intratnego małżeństwa dla pielgrzymki z Braską i Jechtem-bez-koszuli. XDDD
Kod: Zaznacz cały
że Auron jest trupem
No, a jak przecież ona pewnie tak na prawdę jest słabiutką dziewczyną, a każda by chciała mieć chłopaka , który ją obroni przed złymi ludźmi nie??Ivy pisze: kręcili ją silni piłkarze
mi żal by było ludzi oglądajacych dwóch migdalących sie nudziarzy... IMO :] w sumie cieszę się, że w AC nie pakazali niczego konkretnego... właściwie to nic nie pokazali. Oboje są yyyyy w pewnym sensie żałośni - oczywiście Cloud jest bardziej niz Tifa, oglądanie podchodów dupy - Clouda, a raczej podchodów Tify do tej dupy - Clouda, wzbudzałoby notoryczne pawie (u mnie). IMO dwie nudne osoby (jak Tifa i Cloudzik) nie są w stanie stworzyć ciekawego związku (godnego sledzenia poczynań dwóch zabujnych w sobie ludzi), tylko nudny mezalians - więc po co nudzić?Tifcia pisze:Zal mi ich, jak oglądam Advent ChildrenCo wy na to ?
Bo gdyby wątek Aeris był możliwy do kontynuowania, to uważam, że Cloud nie byłby taki bierny i to nie Aeris by go podrywała cały czas, tylko starałby się o jej względy bardziej aktywnie.
zdecydowanie tak, ale wizualnie chyba jednak Tifa sie nieco lepiej prezentowała IMO kurde, a jakbyGveir pisze:Gags, dlatego też to Aeris powinna być z Cloudem, nie Tifa, bo względem Aeris wykazywał znacznie żywsze zainteresowanie niż względem Tify, z tego co się dało zauważyć w grze.
tak usmiercić Tifę zamiast Aeris?