FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

No to mówię Ci tam jest taka rura gdzieś mniej więcej na środku i musisz nią przejść, a później tak jak już napisałam... Odpaliłabym FFVII i bym Ci powiedziała dokładnie, ale niestety nie mam narazie tej gry... Czekaj poszukam w necie może jest screen tego miejsca... ;)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Sword
Kupo!
Kupo!

Post autor: Sword »

OK
Kobieta zmienną jest...
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Przykro mi nie znalazłam tego screena :( Może kto inny Ci to pokaże, ale próbuj tak jak Ci mówiłam i wchodź na wszystkie te metalowe co są wyżej, a dojdziesz do celu ;)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Sword
Kupo!
Kupo!

OK, sproboje, tylko, że jak przechodziłam po tym metalowym. to dalej jest taka drewniana deska, na którą wejść się nie da. To przechodzi się gdzieś po boku?
Kobieta zmienną jest...
Awatar użytkownika
Markfrompoland
Cactuar
Cactuar

Post autor: Markfrompoland »

Mógłby kto screena dać. :P A nawet ja mógłbym, ale za jakieś 1-2 h.
Ain't no sunshine when I'm gone.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Ahaaa no, bo nie od razu tylko jak przejdziesz rurą to wchodzisz dalej ;)
Markfrompoland pisze:Mógłby kto screena dać.
No mógłby, ale ja nie mogę :/ A w necie też nie ma :(
Awatar użytkownika
Sword
Kupo!
Kupo!

wyślę ci screen

[ Dodano: Sob 02 Wrz, 2006 13:38 ]
ok

[ Dodano: Sob 02 Wrz, 2006 13:45 ]
PRZESZSZŁAM! Dzięki za pomoc.
Kobieta zmienną jest...
Saddam

Post autor: Saddam »

Mam pytanie czy jest jakaś różnica, prócz długości trasy w Chocobo race, jeśli pojade Short czy Long??[shadow=blue][/shadow]
Awatar użytkownika
Preacher
Kupo!
Kupo!

Post autor: Preacher »

Z tego co pamiętam to inne nagrody są za wygranie jednej a inne za wygranie drugiej trasy
-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
Majsiczek

Vincenty valentino gdzie on jest? :(

Post autor: Majsiczek »

Mam problem wlasnie jestem w rocket towm i mam juz cida lecz wciaz nie mam valentina a mam pare broni wiec moze go ominelem czy on bedzie puzniej??
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Majsiczek pisze:ominelem
Majsiczek pisze:puzniej
-__________________-'

http://www.k-ff.com/Final7/index.php?n=18 tak ciężko do opisu zajrzeć? :roll: Vincent jest w Shinra Mansion w Niebelheim, leży w trumnie w piwnicy, aby go zdobyć trzeba otworzyć sejf, wygrać z Bossem, wziąść klucz z sejfu, iść na dół, pogadać z nim, jak sie zamknie w trumnie - jeszcze raz pogadać i spytać o imię. Potem ruszyć na zewnątrz - przy probie wyjścia z piwnic dołączy się do ekipy...
mmb

Post autor: mmb »

Poszedłem zdobyć Alexandra (summon materie)
Doszedłem do klęczącej koleżanki :) gadam i dochodzę podczas rozmowy do tekstu : "Please, that`s enough!" i nic się nie dzieje.

Czekam na odpowiedź :)
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

Przed pójściem do tej kobiety musisz jeszcze znaleźć i dotknąć gorące źródła. Dopiero wtedy rozpocznie się walka.

Zresztą wszystko jest na Krypcie...wystarczy poszukać - http://www.k-ff.com/Final7/index.php?n=14
Latniak

Post autor: Latniak »

Mam problem z rozmnażaniem Chocobo. Do tej pory posługiwałem się poradnikiem stworzonym przez Sephirię. No i wszystko byłoby fajnie gdyby nie to że nie mogę stworzyć ani górskiego ani rzecznego Chocobo.

Próbuję połączyć Great z Rocket Town (female), z Wonderful(male). Oba podszkoliłem do klasy S. Teraz przy połączaniu (Carob Nut) zawsze rodzi się żółty Chocobo. Według poradnika powinien się urodzić Mountain albo River.
W poradniku było również napisane że samica Great z Rocket town powinna mieć top speed 100kmph. Moja wyciąga jedynie 95. Za to samiec Wonderful 115kmph (wg. poradnika 108)
To ja już nie wiem czy mam wierzyć temu poradnikowi czy łapać nowego chocobo (klase S na great cieżko było zrobić)

Proszę o pomoc. Może za szybko się poddaję z tym rozmnażaniem a może robie coś źle. Help :D
Awatar użytkownika
IzzY
Cactuar
Cactuar

Post autor: IzzY »

do tych nie moze byc wonderfula chyba (great & great lub great & good only) wonderfull do zlotego tylko
You are not dreaming. You ARE a dream...
Stan FF X NSG - po Yunalesce
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”