Jeśli jesteś na tyle mądry, że odkryłeś kody to głupio jest z tego nie korzystać. Taka logika.pawel322 pisze:Jeśli jestes na tyle mądry że zdobyłęś hero itp to śmieszne jest z tego nie korzystać.
Rekordy w FF...
Moderator: Moderatorzy
Czemu używasz tych Enterów co zdanie? Wiersz piszesz czy co? 

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
						- 
				pawel322

No dobrze, ale tego typu utrudnianie sobie życia i wymyślne taktyki są robione właśnie dla tych, którzy *chcą* i to robić i *mają* zamiar to robić. Jeśli nie chcesz, to nie musisz, ale nie dziw się innym, że dla satysfkacji próbują wyklikać The End (co jak sam wiesz łatwe nie jest), albo bawią się bez Hero i innych rzeczy, czy wymyślają sobie inne utrudnienia - ich to bawi, jeśli ciebie nie, to nie musisz się ich czepiać, nie 
 ?

We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
						That seize and hold the wind...
ff10: 30 razy z rzedu przegrałem z Dark Schivą ^^
ff 9: wyszkolenie wszystkich postaci na max level
przeszdłem grę 10 razy
ff8: wytrenowałem na maxa chocobo w chocobo world
zdobycie 100 lvl wszyskimi postaciami
ff7: chyba jako jedyny nie ukończyłem tej gry ze wszyskich forowiczów - powód zacinająca się druga płyta:P

ff 9: wyszkolenie wszystkich postaci na max level
przeszdłem grę 10 razy
ff8: wytrenowałem na maxa chocobo w chocobo world
zdobycie 100 lvl wszyskimi postaciami
ff7: chyba jako jedyny nie ukończyłem tej gry ze wszyskich forowiczów - powód zacinająca się druga płyta:P
"Moja żeycie to ta krótka chwila, kiedy mogę grać i zatrzymać czas. To co czuje w niej to moja siła ona we mnie jest już od wielu lat (...) "
Sofa "Moje życie to..."
						Sofa "Moje życie to..."